in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 36 ώρες χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η «Ελπίδα»

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Στα λευκά έντυσε ολόκληρη τη χώρα η κακοκαιρία «Ελπίδα», με πολλούς να το απολαμβάνουν και άλλους να ταλαιπωρούνται.

Χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν επί ώρες με τα οχήματά τους στην Αττική Οδό και σε άλλους μεγάλους κεντρικούς δρόμους, ενώ σε πολλά σπίτια διακόπηκε η ηλεκτροδότηση.

Μεταξύ αυτών που βίωσαν δύσκολες στιγμές είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το πρωί της Τετάρτης 26/1, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με φόντο το χιονισμένο τοπίο, την οποία συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αναφέρει ότι στην οικία της διακόπηκε η ηλεκτροδότηση για 36 ολόκληρες ώρες, με αποτέλεσμα το σπίτι να παγώσει, να κλείσουν τα κινητά τηλέφωνα όλης της οικογένειας λόγω μπαταρίας και να μαγειρεύουν στο γκαζάκι ό,τι μπορούσαν.

«Αγαπημένοι μου, καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτογραφίες που μας χάρισε η “Ελπίδα”, όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι, όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας, καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια, ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική Οδό, αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους, όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά, άλλωστε, κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητά μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό.

Τι να πω; Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μία σύγχρονη κοινωνία, σε μία μεγαλούπολη της Ευρώπης.

Καλημέρα ❄️» σημειώνει χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa, FKA Twigs και άλλες: Beauty Instagram για έμπνευση

Lady Gaga: Εντυπωσιάζει με ανατρεπτικό μίνι μαύρο φόρεμα