in

Κυριακή Κατσογρεσάκη από τη φάρμα και τα εμιράτα στην ταπεινή Ψάθα Αττικής. Λέτε να πάει και στου Ντούπη;

Η Κυριακή πάλεψε στη φάρμα φτάνοντας στο μεγάλο τελικό ούσα η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να τα βάλει με τους άντρες του παιχνιδιού.

Ο τελικός όμως ήθελε δύναμη και ήταν κατά κάποιο τρόπο άδικο για τις γυναίκες που θα έφταναν εκεί.

Η Κυριακή προσπάθησε, διάβασε το βιβλίο της φάρμας και έδωσε τις περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις που στηρίζονταν σε αυτό όμως δεν έφτασε για να καταφέρει να πάρει το έπαθλο και τη νίκη.

Διαφήμιση

Η Κυριακή έχει καταφέρει πολλά στη ζωή της. Έχει πτυχίο Πανεπιστημίου, έχει ταξιδέψει σε σχεδόν 90 χώρες στο εξωτερικό, αυτή τη στιγμή μαθαίνει να πιλοτάρει αεροπλάνα, πέρασε από τη φάρμα αλλά έχει κάνει πέρασμα και από το my style Rocks, έχει και 100 χιλιάδες followers στο instagram που την ακολουθούν φανατικά και βρίσκει και χρόνο για διακοπές στη θάλασσα και ηλιοθεραπεία.

Και αν έχει ζήσει και στην απόλυτη χλιδή στα Εμιράτα ως αεροσυνοδός του Βασιλικού ζεύγους και της Βασιλικής οικογένειας δεν έχει κανένα θέμα να πάει και στην ταπεινή Ψάθα Αττικής να φωτογραφηθεί σε χαλαρές στιγμές και να την ανεβάσει με χαρά στο instagram.

Βλέπεις η Κυριακή δεν χρειάζεται για φόντο ούτε σαμπάνια ούτε πούρα ούτε 5-αστερα ξενοδοχεία. Γιατί έτσι είναι. Όταν τα ζεις στην καθημερινότητα σου δε τα χρειάζεσαι στη χαλάρωση και την ξεκούραση!

Ψάθα και πάλι ψάθα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μύκονος: Η κτηνίατρος Δρ. Έφη Ρόζη στο νησί και βγήκαν μέχρι και τα όστρακα στη στεριά για εξέταση

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ: Δέησε ο μεγαλοδύναμος και… Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό