in

Κέιτ Άπτον: Κορίτσι για φάρμα – Με τα ξώφτερνα, αρμέγει τη γελάδα, σκύβει να πιάσει την κότα και χύvει το γάλα

Καλά είναι τα καλοπιάσματα και τα μεγαλόστομα λόγια που κατευθύνονται προς τα μοντέλα, αλλά πρέπει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και στους ανθρώπους που τα διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπουμε αποτελέσματα όπως αυτό που είδαμε από την Kate Upton.

Ο φωτογράφος Tony Kelly ετοίμασε ένα φωτογραφικό πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχουν, εκτός της Kate, ο Justin Bieber, ο Bruno Mars, η Demi Lovato και άλλοι διάσημοι.

Όμως το μάτι δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στις φωτογραφίες της Kate Upton.

Διαφήμιση

Στην έκθεση του που έκανε στο Λονδίνο, οι φωτογραφίες του Tony Kelly δείχνουν την Upton σε έναν ρόλο που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του role playing που φαντάζεται ένας άντρας.

Η αγρότισσα Kate δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στη λέξη και την βλέπουμε με ένα τζιν σορτσάκι και ένα στράπλες σouτιέν – και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει στράπλες για τα κυβικά της Κέιτ – να σκύβει για να πιάσει την κοτούλα. Και όχι μόνο.

Φορώντας τα εσώpoυχα της μόνο, ψιλοτάκουνα παπούτσια και με ένα λουλούδι στα μαλλιά, πηγαίνει να αρμέξει την αγελάδα και σκύβει για να πιάσει τα στήθn της.

Συγχαρητήρια Tony Kelly!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Του… κ*λου φωτογραφία έβγαλε η Κέλι Μπρουκ!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η φωτογραφία από τα oπίσθιά της είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ένα ανώτερο ον