in

Κατερίνα Λιόλιου: Το πρώτο μπάνιο, το λευκό μαγιό και η selfie φωτογραφία στο instagram


Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος ζεσταίνει την Ελλάδα, η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου αποφάσισε να υποδεχτεί το καλοκαίρι με τον δικό της τρόπο.

Στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε, πήγε στην παραλία για το πρώτο της μπάνιο της σεζόν. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί στιγμές της καθημερινότητάς της με τους θαυμαστές της, για αυτό και έκανε ένα σετ με selfie φωτογραφίες που απεικονίζει την ίδια να φορά ένα λευκό μπικίνι.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, η Κατερίνα Λιόλιου δείχνει ότι είναι προετοιμασμένη για το καλοκαίρι, φορώντας το απόλυτο beachwear: ένα λευκό μπικίνι που αναδεικνύει την εντυπωσιακή της σιλουέτα.

Διαφήμιση

Με αυτά τα post ανέδειξε την απλότητα και την αυθεντικότητά της και ξεσήκωσε το Instagram, με τους θαυμαστές της να της αφήνουν θετικά σχόλια και να προσπαθούν να αντιγράψουν το στιλ της.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου στο Instagram γρήγορα κέρδισαν τα “likes” των followers της, ενώ πολλοί εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της και τη φρέσκια αύρα που αποπνέει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τι ήταν, τελικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης; Όταν η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή

Κάρα Ντελεβίν

Κάρα Ντελεβίν: Διέλυσε τον ανταγωνισμό. Πιο ανοιχτό σύνολο δε γινόταν να φορέσει