in

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κατέστρεφε τον εαυτό του»

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Φιλαρέτη Κομνηνού και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, στον πολυαγαπημένο της γιο, Γιώργο Παπαγεωργίου, και στη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη.

Παράλληλα, μίλησε για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2008. Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αρχικά σημείωσε πως ο πατέρας της δεν χάρηκε με την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική.

Διαφήμιση

«Ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός, δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα ότι πήγαινα στη δραματική του ΚΘΒΕ. Ήρθε κάποια στιγμή στη σχολή, που πήγαινα κρυφά επί ενάμιση χρόνο, και μου λέει: “Εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;”. Ένιωσα αυτή την απογοήτευση στο βλέμμα του. Φοβόταν μην τυχόν και δεν κάνω οικογένεια. Πολύ γρήγορα, όμως, παντρεύτηκα κι έκανα τον Γιώργο» εξομολογήθηκε.

Έπειτα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάματος για σεξουαλικά αδικήματα. Όπως τόνισε, η ίδια δεν δέχεται την κατάχρηση εξουσίας.

«Έχω πολύ ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, δεν θα χαλαλίσω τον αυτοσεβασμό μου για κανέναν ρόλο. Το 2013 το είχα δηλώσει ξανά, απεχθάνομαι την παιδεραστία και δεν συγχωρώ με τίποτα τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται από την εξουσία και τρελαίνονται. Όχι μόνο στο θέατρο. Ένας βιαστής δεν βιάζει από ερωτική επιθυμία, αλλά για να ασκήσει την εξουσία του» υπογράμμισε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Για τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, και τη νύφη της κι επίσης ηθοποιό, Δανάη Μιχαλάκη, τόνισε: «Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής, ένα πλάσμα που χαίρεσαι να ζεις μαζί του, να δουλεύεις και να κουβεντιάζεις. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν έρχονται συνάδελφοι και μου λένε “τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα”. Εκεί λιώνω. Η Δανάη είναι τόσο όμορφο πλάσμα, καλοσυνάτο, ένα λουλούδι. Χαίρεσαι να τη βλέπεις. Κάνει ευτυχισμένο τον γιο μου και την αγαπώ. Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, σημειώνοντας πως ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος και τα πάθη του τον κυρίευαν.

«Είχαμε κρατήσει επαφές, αλλά τον αισθανόμουν να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει. Τον Νίκο μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Το πάθος του ήταν αυτοκαταστροφικό. κατέστρεφε τον εαυτό του με το ποτό ή με οτιδήποτε άλλο, δεν έκανε κακό στους άλλους. Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές» σημείωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=udi6juS_SvM

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

«Όλα για τη Ζωή μας»: Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί ποιες αλλαγές έφερε στη ζωή της η μητρότητα

Πάμελα Άντερσον: Το είπε και το έκανε. Ένας χρόνος καθαρή από τα social media. Τα παράτησε και ζει ελεύθερη. Η τελευταία ανάρτηση & φωτογραφία