in

Κιμ Καρντάσιαν: Ξεφυλλίζουμε το βιβλίο με τις γυμνές selfie φωτογραφίες της

Μπράβο ανωτερότητα ο Κάνιε Γουέστ. Όταν πριν χρόνια οι γυμνές φωτογραφίες της αγαπημένης του είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχε δείξει αρκετά νευριασμένος. Προφανώς τον είχε ενοχλήσει που τα γυμνά selfie στην τουαλέτα δεν τα είχε δώσει αυτός ή η ίδια και είχαν διαρρεύσει παράνομα.

Πάντως με το βιβλίο που κυκλοφόρησε η Κιμ δεν έδειξε το 2015 να είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αντιθέτως είναι και υποστηρικτικός.

Η Κιμ έφτιαξε ένα βιβλίο-λεύκωμα με τα selfie της και γι΄αυτό το ονόμασε selfish. Μέσα υπάρχουν περίπου 400 φωτογραφίες της με μαγιό, με ρούχα, στο κρεβάτι, στο όρθιο, μόνη, με άλλους, ημίγυμνη και εντελώς γυμνή. Όταν λέμε εντελώς το εννοούμε. Όπως θα δείτε στις εικόνες η Κιμ τα δείχνει όλα στους «αναγνώστες» της και γι΄αυτό το βιβλίο αναμένεται να ξεπουλήσει. Τύφλα να έχει το Playboy.

Διαφήμιση

Το βιβλίο της Kim Kardashian, με τίτλο “Selfish”, κυκλοφόρησε το 2015 και αποτέλεσε ένα προσωπικό έργο που περιέχει μια συλλογή από γυμνές και ημί-γυμνές φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας του ριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians”.

Σε αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ, η Kim Kardashian μοιράστηκε με το κοινό της τις πιο ιδιωτικές και εκκεντρικές στιγμές της ζωής της, καθώς και στιγμές που την έκαναν να αισθάνεται αυτοπεποίθηση.

Σε αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, η Kim Kardashian μίλησε για την επιθυμία της να εκφράσει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της μέσα από τη φωτογραφία, και πώς οι εικόνες αυτές αποτελούν έναν τρόπο να διαχειρίζεται την πίεση και τη δημοσιότητα που απαιτεί η ζωή της ως διάσημη προσωπικότητα.

Μέσα από το “Selfish”, η Kim απέδειξε ότι η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η αποδοχή του σώματος μας είναι σημαντικά στοιχεία για την ευτυχία και την επιτυχία στη ζωή των γυναικών.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σόδα: Η Μυστική συνταγή για μάσκα μαλλιών με μαγειρική σόδα που θα κάνει τα μαλλιά σου να λάμψουν

Από τη Θεσσαλονίκη στο Harvard και στο Princeton: Οι δύο Έλληνες μαθητές που έγιναν δεκτοί στα κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής