in

Κιμ Καρντάσιαν: Η Ολόγυμνη φωτογραφία στην έρημο που την έκανε να ξεπεράσει το κόμπλεξ της… ψωρίασης


Πολλά περιμέναμε να ακούσουμε από την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά τέτοια δικαιολογία είναι άνευ προηγουμένου. Τι εννοούμε; Πώς θα σας φαινόταν αν ακούγατε την πασίγνωστη περσόνα να υποστηρίζει πως ο λόγος των γυμνών φωτογραφίσεων δεν είναι άλλος από το να… ξεπεράσει το κόμπλεξ της λόγω της ψωρίασης που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια;

Ε αυτό!

Η όμορφη Κιμ ουδέποτε αρνήθηκε το πρόβλημα της ψωρίασης, ενώ σε επεισόδιο του «Keeping up with the Kardashians» την ακούσαμε να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την ψωρίαση και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άβολα με το δέρμα μου. Έτσι, για να νιώσω καλύτερα, καταπολεμώ τις ανασφάλειές μου μέσω των γυμνών φωτογραφίσεων. Απλά ελπίζω κανείς να μην εστιάσει στο ξηρό μου δέρμα».

Διαφήμιση

Όταν τα δήλωσε αυτά έτρεξε μια μία φωτογράφιση που, φαίνεται να τη βοήθησε να ξεπεράσει κάθε ανασφάλεια (και αναστολή), αφού είδαμε την πολυφωτογραφημένη Κιμ να ποζάρει ολόγυμνη στην έρημο μπροστά σε φωτογράφους, φροντιστές και την οικογένειά της, για χάρη του τηλεοπτικού τους ριάλιτι που έχει καταφέρει να προκαλέσει όσο ελάχιστες παραγωγές με τα καμώματα των Καρντάσιαν.

Η φωτογράφιση; Πιο… καυτή κι απ’ την έρημο!

Όσο για το κόμπλεξ, παρελθόν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έτσι ευχήθηκε δημόσια στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, για τα γενέθλιά της

Celebrities με σωματικά ελαττώματα: Από τη Μέγκαν Φοξ και την Κέιτ Χάντσον στη Λίλι Άλεν