in

Kelly Brook: Το τούμπανο με ανιμαλ μαγιό. Πιο juicy γυναίκα δεν θα βρεις. Με αποδείξεις

Πριν μερικά χρόνια το κορμί της αναδείχθηκε το ιδανικότερο για μια μέση γυναίκα και μετά από αυτές τις φωτογραφίες θα πειστείς ότι η Kelly Brook είναι ιδανική.

Όποια κι αν είναι τα σωματικά πρότυπα που έχεις στο μυαλό σου για τις σωστές αναλογίες, δεν γίνεται να μην εντυπωσιαστείς υπέρ του δέοντος με τις φωτογραφίες της Kelly Brook. Το κορμί της χαρακτηρίστηκε από μια έρευνα ως το ιδανικό, αλλά με βάση μια παλιότερη φωτογραφία.

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι η Kelly έχει πάρει μερικά κιλά ακόμα, αλλά αυτό δεν της αφαιρεί καθόλου από την επίδραση που έχουν οι καμπύλες της στο ανδρικό μυαλό.

Ο σύντροφος της είναι παθιασμένος με την γυμναστική και έχει ένα πολύ μυώδες κορμί. Η Kelly Brook από την άλλη φαίνεται να το τρώει όλο το φαγητό της ή έχει κάνει μια πολύ μη κολακευτική επιλογή μαγιό.

Το ολόσωμο animal print μαγιό της δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει τις καμπύλες της, αλλά αυτό που θα δεις στις φωτογραφίες ξεπερνάει και το αναμενόμενο, αφού σε κάθε της κίνηση το στήθος «ορθώνεται» και γενικά δε νομίζουμε ότι μπορείς να βρεις πιο juicy γυναίκα σε παραλία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Όμορφος ψηλός και μελαχρινός: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Νατάσσας Μποφίλιου που τον κρατούσε κρυφό για χρόνια

Ποια Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ποιο Survivor Ελλάδας ποιο μαγιό; Έχεις δει την Τζόρνταν Κάρβερ πως κυκλοφορεί;