in

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι γύρισε η μπιφτέκα – Όταν μίλαγε για πρώτη φορά για τη σχέση της με μικρότερο άντρα

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να αρνιόταν πεισματικά τη σχέση της με έναν νεότερο της άντρα, αλλά τελικώς το παραδέχτηκε για πρώτη φορά και μίλησε για το πως αισθάνεται σε μια σχέση, όπου η ίδια θεωρητικά είναι η πιο ώριμη και κατασταλαγμένη και ειδικά αν ο άλλος έχει διαφορετικές βλέψεις που τεκμαίρονται από την ηλικιακή διαφορά.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello κάπου το 2014 απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα είχε πρόβλημα να συνάψει σχέση με έναν μικρότερο άντρα:

«Καθόλου. Κάποτε άμα μου το έλεγαν θα απαντούσα ότι δεν πιστεύω ότι θα το ζήσω και ποτέ στο μέλλον. Τώρα όμως επειδή μου συνέβη, δεν έχω πρόβλημα. Εάν ο ρόλος του άλλου είναι εμφανής και δυναμικός στη σχέση μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις την όποια διαφορά ηλικίας και να νιώθεις εσύ η μικρή της σχέσης».

Διαφήμιση

Όσο για το τι ζητάει από τον εκάστοτε σύντροφό της η Ελεονώρα είναι «πλεονέκτης», αφού όταν η ίδια δίνει πολλά θέλει να παίρνει και πολλά: «Επικοινωνία, αποδοχή, αφοσίωση, συντροφικότητα, σεβασμό, ειλικρίνεια, πρόθεση, κατανόηση και επιβεβαίωση».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: Με έχει κατακράξει και μου συμπεριφέρεται λες κι είμαστε κολλητές

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι καρχαρίες στην Αυστραλία, ο έρωτας, η ζούγκλα, το κόκκινο κραγιόν και το Survivor. Έτοιμη για το ριάλιτι