in , , ,

Μόδα: Τα 7 επερχόμενα μοντέλα, που θα γίνουν διάσημα

Όλος ο πλανήτης θα μιλάει για αυτά τα επόμενα χρόνια

Τα μοντέλα της πασαρέλας έτειναν να είναι ανώνυμα στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, αλλά το σύγχρονο casting έχει να κάνει με την προσωπικότητα. Είτε μοιράζονται ένα επίθετο με ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής, είτε έχουν ένα όνομα που θυμίζει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα πιο αξιοσημείωτα μοντέλα της σεζόν ήταν εξαιρετικά. Καλλιτέχνες, επίδοξοι γιατροί, λάτρεις του θεάτρου ή κομψοί σέρφερ, αξίζουν να τις θυμόμαστε.

Ella Emhoff,21

Από τη στιγμή που η Ella Emhoff εμφανίστηκε στη βιομηχανία της μόδας, έφερε κάτι μοναδικό στο τραπέζι. Η Emhoff έλαβε πολλή προσοχή για το στυλ και τη σύνδεσή της με την πολιτική, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ταλαντούχα καλλιτέχνιδα κεραμικής, σχεδιάστρια πλεκτών και μοντέλο.

Διαφήμιση

Jan Baiboon,26

Η Baiboon έχει περάσει τα τελευταία επτά χρόνια ανεβαίνοντας τις τάξεις του κόσμου της μόδας. Ενώ παρακολουθούσε έναν διαγωνισμό μοντέλων στην Μπανγκόκ, ένα πρακτορείο την άρπαξε. Έπειτα κυριάρχησε στην τοπική αγορά έως ότου μπήκε στη διεθνή, στην πασαρέλα της Burberry για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020.

América Gonzalez,24

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους της ιατρικής σχολής στο Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας, η αδερφή της άκουσε για μια ανοιχτή κλήση για μοντέλα στο Καράκας και την ώθησε να πάει. Η Γκονζάλες εντοπίστηκε αμέσως από πρακτορείο, και παρόλο που εξακολουθεί να θέλει να πάρει το πτυχίο της και να γίνει γιατρός, αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την επιτυχία της στον χώρο της μόδας.

Quannah Chasinghorse,19

Μια μοναδική ομορφιά, της οποίας η παρουσία στη βιομηχανία βοηθά να ανοίξουν πόρτες και για άλλα ταλέντα ιθαγενών, η Chasinghorse ήταν ένα ουσιαστικό μέρος της μόδας το 2021. Είτε περπατούσε για τη Rihanna στο Savage x Fenty, είτε εμφανιζόταν στις σελίδες της Vogue είτε μιλούσε για τη σημασία της εκπροσώπησης κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της με χάρη.

Devyn Garcia,19

Όσον αφορά τη συμπερίληψη όλων των μεγεθών, η μόδα μιλάει για τη συμπερίληψη όλων, αλλά σπάνια επιτρέπει σε μοντέλα που δεν αποτελούν 0-2 μέγεθος να έχουν τη στιγμή τους στο προσκήνιο. Χάρη στη φυσική της ομορφιά και την σίγουρη παρουσία της, είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτήν σύντομα.

Beyoncé Ambrose,19

Δεδομένης της ερμηνεύτριας από την οποία πήρε το όνομα της η 19χρονη από την Antiguan, η Beyoncé Ambrose ήταν προορισμένη να κάνει μεγάλα πράγματα. Η κόρη του Sir Curtly Ambrose, ενός θρύλου του κρίκετ, η Beyoncé θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της στον αθλητισμό, αλλά το ενδιαφέρον της είναι στη μόδα και όχι μόνο. Με σπουδές στο θέατρο στο Georgia State University και περσόνα του YouTube, η Ambrose διαπρέπει μπροστά στην κάμερα.

Majesty Amare,24

Είναι ταιριαστό που μια από τις βασίλισσες της πασαρέλας αυτής της σεζόν έχει το πιο βασιλικό όνομα. Από τη στιγμή που η Majesty Amare έκανε το ντεμπούτο της στη Proenza Schouler, με ένα λευκό φόρεμα, ήταν προορισμένο να πετύχει και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Με τη γαλήνια παρουσία της, η 24χρονη από την Πασαντίνα έφερε μια πινελιά νεανικής κομψότητας σε κάθε πασαρέλα που κοσμούσε, και έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζένη Διαγούπη: «Στα 33 μου έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί»

Χάρης Ρώμας: «Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου, έβαλα τα κλάματα»