in

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατακτά το TikTok: Άνοιξε λογαριασμό, προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται

Ντόρα Μπακογιάννη: Το πρώτο βίντεο της πολιτικού στο TikTok

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media κυρίως στο Facebook και στο Instagram ενώ πρόσφατα έκανε και την είσοδο της στον κόσμο του TikTok. Η πολιτικός ανέβασε το πρώτο της βίντεο χωρίς να φοβηθεί να αυτοτρολαριστεί.

Διαφήμιση

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατακτά το TikTok: Άνοιξε λογαριασμό, προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται

Στο πρώτο βίντεο που μοιράστηκε τη βλέπουμε να κοιτάζει χαμογελώντας την κάμερα και να απευθύνεται στον κόσμο με τις εξής ατάκες: «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;».

@dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #DoraBakoyannis ♬ original sound – DoraTok

Η Ντόρα Μπακογιάννη και τα σοκολατάκια

Βέβαια, μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του συγκεκριμένου concept!

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το αστείο με τα σοκολατάκια έχει ξεκινήσει από μία συνεντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικούς σταθμούς η Ντόρα Μπακογιάννη το 2012 και πρόσφερε σοκολατάκια στους δημοσιογράφους χρησιμοποιώντας μια πολύ χαρακτηριστική (γαλλική) προφορά στο αρχικό γράμμα της λέξης (σ), γεγονός που τη “συντροφεύει” διαρκώς από εκείνη τη στιγμή και πέρα.

Ιδού και το εν λόγω βίντεο για μία υπενθύμιση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Ewelina Olczak

Ewelina Olczak: Δε τα δείχνει όπου και όπου αλλά… σου έχουμε καλά νεα! Το πιο ωραίο μαγιό αποκαλύπτεται

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η φωτογραφία που τρόμαξε τους followers