in

Καιρός: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού. Πού θα βρέχει από την Πρωτομαγιά μέχρι Σαββατοκύριακο

καιρός πρωτομαγια

Αποπνικτική αναμένεται η ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες, καθώς το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» βροχές, καταιγίδες και σκόνη από την Αφρική.
Την Τετάρτη (01/05/2019) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια, όπου ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός…
γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Πέμπτη (02/05) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και νότια.
ΤηνΠαρασκευή (03/05) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμο στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και στα ανατολικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά.
Το Σάββατο (04/05) προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με πιθανότητα παροδικών ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης, κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά από ανατολικές και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

12 συμβουλές του Φενγκ Σούι για να προσελκύσετε τύχη και χρήματα

Αν συνηθίζατε να τρώτε λευκό ψωμί και το σταματήσετε, δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό σας.