in

EUROVISION: Πότε θα γίνει; Θα έχει κόσμο τελικά;

Eurovision-2021-Stage

Το στοίχημα που έχουν βάλει οι διοργανωτές του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision είναι ένα: να νικήσουν το «θηρίο» που ακούει στο όνομα κορωνοϊός και με ό,τι αυτό συνεπάγεται: καραντίνα, περιορισμός στις μετακινήσεις, αποστάσεις ασφαλείας, αποφυγή συγχρωτισμού και συνεχή τεστ κρουσμάτων.
Το ιστορικό
Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού έπιασε τους Ολλανδούς εξ απήνης. Δύο μήνες πριν τη διοργάνωση της Eurovision 2020, με σχεδόν τα πάντα έτοιμα, τα περιθώρια ήταν πολύ στενά και δεν υπήρχε χρόνος για εξέταση και εφαρμογή εναλλακτικών λύσεων. Η ακύρωση στις 18 Μαρτίου 2020 ήταν αναπόφευκτη, εξαιρετικά δυσάρεστη για όλους, αλλά έγινε η αφετηρία για μια νέα πορεία. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα κάθε χρονικής στιγμής και με μεγάλη άνεση χρόνου, βρέθηκαν τρόποι που θα εξασφαλίσουν τη διεξαγωγή αυτού του μεγάλου γεγονότος. Είναι ήδη γνωστό πως στο τραπέζι έπεσαν αρχικά 4 προτάσεις, 4 σενάρια. Όλα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: η Eurovision θα γίνει!
Με την πάροδο του χρόνου και με την κατάσταση της πανδημίας, το σενάριο Α αποκλείστηκε: μια Eurovision με απαρτία κοινού και καλλιτεχνών είναι αδύνατη. Απομένουν 3 σενάρια:
ΔΕΙΤΕ τα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Στράτος Τζώρτζογλου, η φάρμα

Στράτος Τζώρτζογλου, η φάρμα

αλεξης κουγιας Παράνομα στοιχήματα και ξέπλυμα χρήματος στη ΛΑΡΙΣΑ με στημένους αγωνες

Αλέξης Κούγιας: Δέχθηκα λάσπη από ατάλαντους ηθοποιους τραγουδιστές και μόδιστρους, με Πολάκη στα δικαστήρια