in

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν πέρασε ωραία στην ονομαστική της γιορτή;

Σε παραλία πήγε το Σάββατο 21/5 η όμορφη παρουσιάστρια, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε

Η μισή Ελλάδα γιόρταζε το Σάββατο 21/5, αφού ήταν η μεγάλη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, ονόματα συνηθισμένα αλλά πολύ αγαπητά! Μεταξύ των χιλιάδων εορταζόντων ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5, κατά την έναρξη της εκπομπής της στο MEGA, δέχθηκε γλυκιές ευχές από τους συνεργάτες της, με τον Κώστα Τσουρό -ο οποίος βρίσκεται εκτάκτως σήμερα στο πάνελ της, για να καλύψει τα δύο μέλη της ομάδας που απουσιάζουν, Σάββα Πούμπουρα και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο- να της αποκαλύπτει ότι το Σαββατοκύριακο πήγε στην Ιό και αμέσως μετά να την ρωτά πώς πέρασε την ημέρα της γιορτής της.

Η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει να περνά την ημέρα της γιορτής της με την οικογένειά της. Έτσι, λοιπόν, μιας που το Σάββατο είχε ζέστη, πήρε την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου και πήγαν για μπανάκι σε παραλία της Αττικής. Έλα, όμως, που ο ήλιος τις έκαψε και τους προκάλεσε αδιαθεσία, παρόλο που καθόντουσαν κάτω από ομπρέλα.

«Πήγα για μπάνιο το πρωί με τη μικρή μου κόρη, γιατί είχε πάρα πολύ ζεστό καιρό και ήμουν στην Αθήνα μέχρι να έρθει το έτερόν μου ήμισυ το απόγευμα. Οπότε είπα να μην τη χάσουμε την ημέρα, πάμε να κάνουμε τις βουτιές μας. Πήγαμε οι δυο μας και κατακαήκαμε, ενώ ήμασταν κάτω από ομπρέλα. Έφυγα άρρωστη από εκεί. Δηλαδή, ανακατευόμουν, ήμουν λες και έπαθα ηλίαση. Ήμουν χάλια, έκανα αέρα, λέω “Θεέ μου, τι έπαθα;”» αποκάλυψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Διαφήμιση

Πάντως, σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πολύ καλά και φρέσκια!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Σε παραλία, παίζει με το μικροσκοπικό μπικίνι της, γελά και σε τρελαίνει

Αναστασία Βοσκανίδου: Αποκαλύψεις στο μπάνιο λίγο πριν τα μπικουτί. Αχνοφάνηκε το… Δες τη φωτογραφία