in

Έμιλι Ρατακόφσκι: Φωτογραφία τόπλες με αντρικό εσώρουχο και τα χέρια στο στήθος

Μία φαντασίωση που δεν έχει λογική εξήγηση και έχουν αρκετοί άντρες στο μυαλό τους είναι να φορέσουν οι κοπέλες τους τα εσώρουχα τους και ιδίως το μποξεράκι ή βρακί. Δεν ξέρουμε αν σας έχει τύχει ακόμα ή πόσοι είστε που δεν έχετε αυτή τη φαντασίωση, αλλά αν δείτε την Έμιλι Ρατακόφσκι να το κάνει σίγουρα θα σας μπει η ιδέα και ο διάολος μέσα σας.

Το διάσημο μοντέλο που έκανε ντεμπούτο κινηματογραφικά στο Gone Girl, συμπληρώνει αρκετά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο των μοντέλων για φωτογραφήσεις, έχει ένα αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Κι όταν λέμε ενεργό δεν εννοούμε απλώς ότι τον ενημερώνει με φωτογραφίες της, αλλά ότι το περιεχόμενο είναι τόσο ακαταμάχητο που ξυπνάει ηφαίστεια αιώνες ανενεργά.

Η 29χρονη Emily Ratajkowski. δεν φοβάται το γυμνό. Το μοντέλο και ηθοποιός από την Αμερική αγαπάει το σώμα της και φροντίζει να μας το δείχνει τόσο με τις εμφανίσεις και τις ενδυματολογικές της επιλογές, όσο και με τα posts της στα social media.

Διαφήμιση

Πριν καιρό είχε φωτογραφηθεί με εσώρουχο Calvin Klein και ένα τζιν ξεκούμπωτο, ενώ από πάνω ήταν τόπλες με τα χέρια της να κρατούν το στήθος. Η λαϊκή απαίτηση την ανάγκασε να αναρτήσει άλλη μια φωτογραφία από το photoshooting.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ηλίας Ψινάκης: Η φωτογραφία που βρήκε στο μπαούλο

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ακτινογραφία: Ανησυχητικές οι νέες εικόνες. Δες φωτογραφίες