in

Έβελυν Καζαντζόγλου: Μας χάρισε δύο άψογα ανοιξιάτικα looks- Θα τα τολμήσετε;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, αγαπημένο μοντέλο και influencer, κάνει πάντα τις πιο fashionable αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς streetstyle λογαριασμούς.

Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε σήμερα στο κέντρο, φορώντας τα πιο ανοιξιάτικο χρώμα: Το κίτρινο. Το κίτρινο έχει κυριαρχήσει φέτος στις πασαρέλες, σε νέον και παστέλ αποχρώσεις και ομολογουμένως είναι το ιδανικό χρώμα για να σας φτιάξει η διάθεση.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, το μοντέλο φόρεσε ένα παστέλ κίτρινο τζάκετ μαζί με ασορτί παντελόνι. Τα συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα mules και oversized κόκκινα γυαλιά ηλίου. Τα μαλλιά της έκαναν απαλούς κυματισμούς, ενώ το απαλό κόκκινο χρώμα έδινε μια έξτρα λάμψη στο σύνολο.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Καζαντζόγλου είχε κάνει άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας εμάς και όποιον την είδε. Επέλεξε μια καμηλό ολόσωμη φόρμα, με προσεκτικά μικρά σκισίματα στο πάνω και στο κάτω μέρος, κάνοντας πιο σέξι το σύνολο.

Το ιδιαίτερο αυτής της εμφάνισης είναι οι 3 ζώνες. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε τρεις χακί ζώνες, με διαφορετικές αποχρώσεις και μεγέθη στη μέση της, οι οποίες λεπταίνουν την σιλουέτα της και την ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια λευκή και καφέ τσάντα χειρός Celine και ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε μεταλλικό καφέ χρώμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kanye West: Aνησυχεί ότι ο Pete Davidson θα παρασύρει την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Kim Kardashian, στα ναρκωτικά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το ελαφρύ βραδινό της και το «πείραγμα» του κολλητού της