in ,

Σοφία Καρβέλα: Ο ορισμός της βασίλισσας του street style

Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, είναι σχεδιάστρια στο επάγγελμα και φυσικά έχει υπέροχο στιλ.

Η Καρβέλα λοιπόν διεκδικεί τον τίτλο της βασίλισσας του street style, με τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram. Η ίδια έκανε έξυπνους συνδυασμούς, συνδυάζοντας τολμηρά χρώματα.

Διαφήμιση

Καρβέλα

Συγκεκριμένα, ποζάρει σε μια εικόνα, φορώντας ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα απλό σκούρο γκρι μπλουζάκι. Αυτό που ξεχωρίζει το σύνολο, είναι το παλτό από το Standstudio, σε κίτρινο χρώμα, με μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες στα μανίκια.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρα μυτερά μποτάκια με kitten heel και την αγαπημένη τσάντα της, από τον οίκο Gucci. “Μια στάλα κίτρινο” γράφει στη λεζάντα της, μαζεύοντας εκατοντάδες likes.

Σε μια άλλη εμφάνιση, η Σοφία επιλέγει να φορέσει ένα κομψότατο καμηλό παλτό από την Proenza Schouler, πάνω από ένα μπεζ πουλόβερ, με ψηλό λαιμό. Για παντελόνι διάλεξε ένα κόκκινο δερμάτινο, σε κοντή γραμμή, το οποίο ταίριαξε με ψηλές λευκές αθλητικές κάλτσες και αθλητικά.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, διάλεξε μπεζ γυαλιά ηλίου από τη συλλογή της Victoria Beckham και την χιαστί τσάντα Gucci.

Καρβέλα

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες μέρες, το όνομά της ήρθε στην επικαιρότητα, καθώς μοιράστηκε στα social media την είδηση ότι πήρε διαζύγιο από τον Θανάση Πανουργιά.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου είχε την εξής λεζάντα: «Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ό,τι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μόνικα Μπελούτσι: Πιο θηλυκή από ποτέ σε εξώφυλλο περιοδικού

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχέση: Μετά την Ιωάννα Μαλέσκου η αγάπη της για τα ζώα έφερε τον έρωτα. Με ποιον τα έχει η κριτής του GNTM