in

Κατερίνα Στικούδη: Πιο αισθησιακή από ποτέ στο The 2Night Show

Μήπως σας θυμίζει κάτι η εμφάνισή της;

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης. Η Στικούδη μίλησε εκεί για την καριέρα της, για τον ερχομό του μωρού της και τις αλλαγές που έχει φέρει ο γιός της στη ζωή της.

Όπως μας έχει συνηθίσει, η τραγουδίστρια ήταν για ακόμη μια φορά σέξι. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα σύνολο σε ροζ κοραλλί τόνους. Η στενή μάξι φούστα με τα λεπτά λουράκια αλλά και το cropped jacket έδιναν μια αισθησιακή και τολμηρή εικόνα στο look της τραγουδίστριας.

Διαφήμιση

Αν θυμάστε να έχετε ξαναδεί πρόσφατα κάπου αυτό το σύνολο, τότε έχετε δίκιο. Το σετ είναι όμοιο με την εμφάνιση της Tζένιφερ Λόπεζ στο σόου του Τζίμι Φάλον, αλλά σε λευκό. Το συνδύασε με μια μακριά bubble αλογοουρά, μεγάλους ασημένιους κρίκους και χείλη στους ίδιους τόνους με το σύνολο.

Η Στικούδη ανέφερε στη συνέντευξή της ότι έχει γίνει πολύ πιο ευαίσθητη μετά τη γέννηση του μικρού, ενώ τόνισε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα ξενυχτάει και δεν θα κοιμάται. Αλλά όταν βλέπει το παιδί της φεύγει όλη η κούραση, εξομολογήθηκε. Μιλώντας για τον γιο της, η παρουσιάστρια τόνισε ότι: «Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ, όλα πηγαίνουν σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου και θα το πιάσεις αγκαλιά. Μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με το που τον βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Ηλιάκη: Χάζευε ερωτευμένο ζευγάρι σε εστιατόριο και στέλνει το δικό της μήνυμα για την αγάπη

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αθλητική εμφάνιση με black & white σετ για την κριτή του GNTM