in

Κιμ Καρντάσιαν: Γυμνή και αρετουσάριστη στο Playboy – Η πρώτη της φωτογραφία που την καίει

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον Δεκέμβριο του 2007 που η παρατρεχάμενη της Πάρις Χίλτον, Κιμ Καρντάσιαν, αποφάσισε να γδυθεί και να φωτογραφηθεί για το Playboy, όμως οι αποκαλύψεις… συνεχίζονται.

Η διάσημη ιστοσελίδα CelebJihad.com, η οποία έγινε γνωστή λόγω των διάσημων sex tapes που φιλοξενεί, παρουσίασε για πρώτη φορά αδημοσίευτο υλικό από την φωτογράφιση της 27χρονης τότε Κιμ και όπως ήταν λογικό ο ντόρος ήταν τεράστιος.

Διαφήμιση

Ο λόγος; Η ιστοσελίδα φρόντισε να «ξεμπροστιάσει» την Κιμ με φωτογραφίες αρετουσάριστες και λεπτομέρειες που στην επίσημη φωτογράφηση που φιλοξενήθηκε στο εορταστικό τεύχος του Playboy δεν ήταν ορατές.

Πολλοί έκαναν λόγο για «ασήμαντα» οπίσθια, κυτταρίτιδα και ατέλειες στο κορμί της Κιμ, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Εξάλλου ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει καμία –μα καμία- περίπτωση να δημοσιευτούν σε περιοδικό φωτογραφίες που δεν έχουν επεξεργαστεί ώστε κορμί και σώμα να μοιάζουν… αψεγάδιαστα.

Η Κιμ πάντως δηλώνει πως αυτήν την περίοδο η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη, ότι λατρεύει το κορμί της και νιώθει πιο όμορφη από ποτέ; Μια φωτογράφιση του 2007 θα την πτοήσει;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια καρναβάλια; Με την Σάρα Σαμπάιο θα χορέψεις σάμπα μέχρι να ξεθεωθείς. Φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία να ποζάρει αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη