in

Halsey: Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία, με το πιο αποκαλυπτικό ρούχο γεμάτο Swarovski

Η Halsey ανέβασε τους παλμούς μας, με ένα Swarovski σύνολο, που κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα.

Μιλάμε για μια show-stopping στιγμή! Η τραγουδίστρια, 27, ξέρει πώς να τραβήξει την προσοχή και το έκανε για άλλη μια φορά, στα 9α ετήσια Μουσικά Βραβεία iHeartRadio στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες ,την Τρίτη, 22 Μαρτίου.

Διαφήμιση

Η Halsey φόρεσε μια αστραφτερή φόρμα Andres Sarda, καλυμμένη με Swarovski, που έδειχνε την απίστευτη σιλουέτα της νέας μαμάς. Η εμφάνιση της Halsey είχε ένα εκθαμβωτικό μαύρο δερμάτινο σύρμα στο στήθος και συμμετρικές εγκοπές στους γοφούς, που αποκάλυπταν τον γυμνασμένο κορμό και τη συλλογή τατουάζ της σταρ.

Το κάτω μέρος του συνόλου, περιλάμβανε έντονα flare παντελόνια, με προκλητική αίσθηση, σε στιλ χορεύτριας φλαμένκο. Διαμαντένια σκουλαρίκια και ασορτί δαχτυλίδια πρόσθεσαν λίγο περισσότερη λάμψη στην ήδη εκθαμβωτική εμφάνιση.

Τολμηρή όπως πάντα με το glam της, η ιδρύτρια της εταιρίας ομορφιάς AboutFace, έβαλε τα σκούρα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά, ενώ τόνισε τα μάτια της με λίγη φωτεινή μπλε σκιά. Ένα έντονο λευκό μανικιούρ και σκούρα καφέ χείλη ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Η Halsey δεν ήταν η μόνη που έκανε εντύπωση στο κόκκινο χαλί. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Megan Thee Stallion, η Avril Lavigne και η Dove Cameron. Η Ολίβια Ροντρίγκο παρέλειψε το κόκκινο χαλί, αλλά εθεάθη να μιλάει στη Χάλσεϊ μέσα στην εκδήλωση, καθώς το δίδυμο χόρευε μαζί στα τραγούδια της βραβευμένης Jennifer Lopez.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Demi Rose: Στην Καραϊβική, φορώντας μόνο το στρινγκ της, επιδεικνύει τα οπίσθιά της – Δείτε βίντεο

Megan Thee Stallion: Φωτιά στα κόκκινα, έκανε πανικό στα Μουσικά Βραβεία του iHeartRadio