in

Kατερίνα Λέχου: Τόλμησε το total denim look, που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Όλες σίγουρα μέσα στη ντουλάπα σας έχετε περισσότερα από 5 jean κομμάτια. Είναι το αγαπημένο ύφασμα εδώ και δεκαετίες, καθώς φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές. Ένα απλό denim παντελόνι, που φοράς για casual εμφανίσεις πολύ εύκολα, μπορεί να φορεθεί και βράδυ σε μία πιο επίσημη έξοδο.

Μια τάση της μόδας που έγινε λατρεία όμως είναι το total denim look. Πολλές φοβούνται να το τολμήσουν, θεωρώντας πως είναι αρκετά ριψοκίνδυνο να θεωρηθεί κακόγουστο και καθόλου στυλάτο. Η άποψη αυτή είναι λάθος, καθώς οι denim συνδυασμοί έχουν κατακτήσει τη μόδα και θα τους δείτε χειμώνα και καλοκαίρι.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Λέχου λοιπόν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως πάντα εντυπωσίασε με την φινέτσα της και την ομορφιά της, τολμώντας ένα total denim look.

Το look της δημοσίευσε ο γνωστός στιλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος στη σελίδα του στο Instagram και εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα καλλίγραμμα πόδια της. H γνωστή ηθοποιός φόρεσε μια μίνι φούστα και ένα πουκάμισο, τα οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα, που δένουν γύρω από τον αστράγαλο.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τέλος το Instagram στη Ρωσία -Πλάνταξαν στο κλάμα οι influencers

Βίκυ Κουλιανού: Με ροκ και σέξι ντύσιμο, καληνύχτισε τους followers της – Τι λέει για το αίσθημα του φόβου;