in

Χριστίνα Μπόμπα: Οι γλυκές οικογενειακές στιγμές με τον Σάκη και τις κόρες τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη φωλιά στο νέο τους σπίτι με τις κόρες τους. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει μαγικές στιγμές, μετά των ερχομό των διδύμων, φροντίζοντας να περνούν όλο τους τον χρόνο με τις μικρές Αριάννα και Φιλίππα.

Τα πρωινά φαίνεται να είναι μια ιδανική στιγμή για οικογενειακές στιγμές και παιχνίδι, πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις και των δύο. Στο τελευταίο της story στο Instagram μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφίζει τον Σάκη με τις κόρες τους στο σαλόνι του σπιτιού τους, την ώρα που παίζουν.

Διαφήμιση

Στα σχόλια γράφει «Τα πρωινά μου», ενώ απαθανατίζει τον γνωστό παρουσιαστή να είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι με τις μικρές τους, βάζοντας ένα χαμόγελο και στα δικά μας πρόσωπα.

Οι δίδυμες είναι 9 μηνών περίπου και οι νέοι γονείς φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο με τις κόρες τους, κάνοντας συχνά χαλαρές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Οι προτεραιότητες τους έχουν αλλάξει από την έλευσή τους και φροντίζουν να είναι αυτές πάντα το νούμερο ένα.

Τέλος, πρόσφατα μάλιστα η Χριστίνα ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία δείχνει το χέρι της δίπλα στα μικρά χεράκια των κοριτσιών. Και οι τρεις τους φοράνε βραχιόλια μαρτάκια, για να καλωσορίσουν την Άνοιξη.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Bella Hadid: Με αέρινο τοπ και απαλλαγμένη από το σουτιέν της, δείχνει την ωραία πλάτη της και ξεσηκώνει το Instagram

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η ανάρτηση της αδελφής της μητέρας και η μαρτυρία-σοκ από τη γυναίκα που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα