in

Κατερίνα Λέχου: Η χαμηλή αυτοπεποίθηση και το πρόβλημα υγείας που την σημάδεψε

«Στα έντεκά μου είχα ήδη υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις» εξομολογείται η ηθοποιός

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τη σχέση της με τον 47χρονο Μάνο Στρατάκη, η οποία κρατά 15 χρόνια.

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που την οδήγησε σε τοξικές σχέσεις

«Όταν δεν ξέρεις αν αξίζεις εσύ ο ίδιος, πώς θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς με αποδέχτηκε. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά θα το παλεύω μέχρι τελικής πνοής. Στις σχέσεις, θεωρούσα ότι δεν αξίζω μια καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω και στη δουλειά δεν τόλμησα όσα θα ήθελα.

Διαφήμιση

Όταν έβλεπα να με καταπατούν σε μία σχέση, έμπαινα στην επόμενη με φόβο. Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος στη ζωή μου, με πέτυχε σε φάση διαύγειας για να μπορέσω να τον δω, γιατί όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης, δεν βλέπεις καθαρά» είπε η Κατερίνα Λέχου για τον άνδρα της ζωής της, Μάνο Στρατάκη,  και την χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Για τα 15 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, ανέφερε: «Τα 15 χρόνια με τον Μάνο κύλησαν με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες. Αλλά ποτέ με χωρισμούς. Στις μεγάλες μας εντάσεις, του έλεγα “δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ να μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε”».

Όσο για το αν και κατά πόσο επηρεάστηκε η σχέση τους από την καραντίνα, η ταλαντούχα ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: «Σε εμάς η καραντίνα λειτούργησε μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς, κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές μονοί μας επί 25 ημέρες, αρά κάνουμε crash test στη σχέση μας. Ο Μάνος αποδέχτηκε την παραξενιά μου, που μόλις φτάνουμε στην παραλία τον υποχρεώνω να κολυμπήσει για να κολυμπήσει μαζί του το σκυλί μας».

«Έχω οκτώ ανίψια και με εμπιστεύονται ως θεία, πολλές φορές λειτουργώ ως δίαυλος επικοινωνίας με τις μητέρες τους για κάτι που θέλουν» υποστήριξε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Λέχου, αναφερόμενη στη σχέση της με τα αγαπημένα της ανίψια.

Ακόμη, η Κατερίνα Λέχου έκανε ειδική μνεία στην ασθένεια που την ταλαιπώρησε όταν ήταν μικρή, τη σκολίωση και την εμπόδισε να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως τα υπόλοιπα παιδιά.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω, ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου, που κράτησε πολλά χρόνια, με το πρόβλημα της σκολίωσης. Από τα έντεκά μου είχα υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό. Ως ασθενής ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά παράλληλα η ασθένεια μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες, πήγαινα στο σχολείο. Σαφώς τα παιδιά με έδειχναν περίεργα, αλλά εγώ κέρδισα και δυο πολύ καλές φίλες» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι, σε δυναμώνει μεν, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ εγωκεντρικό και σκληρό ή μπορεί να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ φοβήθηκε μη γινώ ένα τέρας και από αυτό το φόβο έγινα γατάκι στη συμπεριφορά μου». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=KI8ZEW96HX0

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιάννης Στάνκογλου: Η πίστη στον εαυτό του και η σχέση του με τα παιδιά του

Βίκυ Καγιά: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Όλη η αλήθεια για το μέλλον της στο Star. Επιστρέφει στο GNTM;