in

Ελευθερία Ελευθερίου: Χωρίς σουτιέν και με μίνι σορτς κάθεται στο πάτωμα, κάνει νάζια και σου φτιάχνει τη διάθεση

Δες τις φωτογραφίες της αγαπημένης τραγουδίστριας στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz.

Kαι το βράδυ της Δευτέρας 23/5, το απέδειξε, για ακόμη μία φορά, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα «καυτό», μαύρο σορτς, see-through πουκάμισο, sneakers και είναι σκέτος πειρασμός. Γιατί η γυναίκα που είναι σέξι, είναι πάντα, ακόμα κι όταν φορά απλά ρούχα και αποχωρίζεται τα κυριλέ και τα τακούνια.

Διαφήμιση

Άνετη και εκπέμποντας αυτοπεποίθηση, κάθεται στο ξύλινο πάτωμα, μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια και τους ωραίους μηρούς της, με το ύφος της να εξιτάρει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Έναν αλήτικο αέρα της χαρίζουν τα vintage γυαλιά ηλίου, ενώ στην τρίτη και τελευταία φωτογραφία επιδεικνύει τη παιχνιδιάρικη της πλευρά, γελώντας και παίζοντας με τη γλώσσα της. Φυσικά, μέσα από το στιλάτο πουκάμισο δεν φορά σουτιέν και καλώς πράττει, μίας που δεν το χρειάζεται.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Καρέ-καρέ η πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι στη θάλασσα

Κλόε Καρντάσιαν: «Προσβεβλημένη» από τις φήμες που την θέλουν να έχει υποβληθεί σε «12 μεταμοσχεύσεις προσώπου»