in

Αναστασία Δημητρά: Με ανοιξιάτικο και κομψό σύνολο, μαγνήτισε τα βλέμματα

Η 18χρονη τραγουδίστρια, με καταγωγή από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, έχει ήδη ξεχωρίσει στο χώρο της μουσικής

Eίναι μόλις 18 ετών και έχει καταφέρει το single της «Αμαρτίες» να είναι το Νο1 Trend. To συγκεκριμένο τραγούδι έχει αγαπηθεί τόσο από άνδρες και γυναίκες της ηλικιακής ομάδας των 20, όσο και από εκείνους που έχουν πατήσει τα 40 και οδεύουν προς τα 50. Το ακούμε στο ραδιόφωνο και μας ανεβάζει τη διάθεση και φυσικά το χορεύουμε στα κλαμπ.

Η Αναστασία Δημητρά μετρά πλέον πάνω από 50.600 followers στο Ιnstagram και αναμένεται αυτοί να αυξηθούν, καθώς η όμορφη τραγουδίστρια -όπως όλα δείχνουν- έχει πολύ μέλλον στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντάς μας και άλλα τραγούδια. Παράλληλα, ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές, αφού σε όλες τις φωτογραφίες, που έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της, εμφανίζεται με σικάτα outfits.

Ακόμη, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Φεβρουάριο, είχε επιλέξει ένα κομψό, μαύρο παντελόνι, ένα ανάλαφρο πουκάμισο, κάνοντας τη διαφορά με ένα ζευγάρι φούξια μποτάκια με λεπτό τακούνι.

Διαφήμιση

Παρόλο που διαθέτει άψογες αναλογίες και είναι νέα ηλιακά, λέει «όχι» στα προκλητικά ντυσίματα, θέλοντας να απασχολεί τα media μόνο για την επαγγελματική της ζωή.

Την Τετάρτη 23/3, λοιπόν, τράβηξε την προσοχή των ακολούθων της, όταν ανάρτησε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα ανοιξιάτικο και μοντέρνο σύνολο.

Κάθεται στο κάγκελο κάποιου πεζοδρομίου της Αθήνας, κρατώντας στο δεξί της χέρι ένα πλαστικό ποτήρι γεμάτο φυσικό χυμό και στο αριστερό τα γυαλιά ηλίου της. Το πορτοκαλί, ethnic παντελόνι, με τα μπλε σχέδια, κολακεύει τη λεπτή μέση της, ενώ το ασορτί κοντό blazer της χαρίζει φινέτσα. Το λευκό top αναδεικνύει το ντεκολτέ της και τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι μπλε, ψηλοτάκουνες γόβες με το λουράκι αστραγάλου. Με ύφος σαγηνευτικό κοιτά τον φωτογραφικό φακό και σίγουρα δεν φαίνεται 18 ετών, αλλά τουλάχιστον 20. Αναμφίβολα, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους περαστικούς.

Δείτε το video clip του single «Αμαρτίες»:

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Όλγα Φουντέα: Ποζάρει με εσώρουχα και ο κόσμος βλέπει τον πίνακα τη μπουχάρα και τη μπουστοχαράδρα. Viral Φωτογραφία

Ναταλία Δραγούμη: Κρατιέται από χοντρό κλαδί δέντρου και κάνει μονόζυγο με ψηλοτάκουνα πέδιλα