in

Κατερίνα Καινούργιου: Τα 3 σικάτα κοστούμια για το ταξίδι της στην Ιταλία

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, αποφάσισε να ταξιδέψει για το τριήμερο στην μαγική Ιταλία. Ξεκινώντας από την Τοσκάνη, πέρασε στην Ρώμη και μας χάρισε μερικά στιγμιότυπα από τα looks που επέλεξε.

Αρχικά, η πρώτη εμφάνιση που επέλεξε η Καινούργιου για την εκδρομή της αποτελείται από ένα μπεζ σετ. Φόρεσε ένα μπεζ φαρδύ σακάκι και παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρο crop τοπ και μπότες, αλλά και με μια χρυσή ζώνη-αλυσίδα στη μέση, δίνοντας λάμψη στο σύνολο.

Διαφήμιση

Έπειτα στη Φλωρεντία, διάλεξε ένα ακόμα κοστούμι, αυτή τη φορά σε λευκό χρώμα. Έδωσε χρώμα στο outfit της, επιλέγοντας μία λαχανί μπλούζα με ζιβάγκο και μία ιδιαίτερη τσάντα ώμου σε ζωηρές αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μπεζ μποτάκια με χοντρό τακούνι.

Τέλος, η Καινούργιου φωτογραφήθηκε μπροστά στο Πάνθεον στη Ρώμη, την οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά. Για την πρωτεύουσα, η παρουσιάστρια διάλεξε ένα ροζ κοστούμι, μαζί με ένα μαύρο ζιβάγκο. Τα αξεσουάρ είναι αυτά που απογειώνουν το looks της. Εκτός από  τα γυαλιά ηλίου και τα κοσμήματα, έχει πάντα στα ταξίδια της τσάντες και καπέλα, όπως τη συγκεκριμένη Chanel.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια περπάτησε με αέρα και στιλ στους κεντρικούς δρόμους της Ιταλίας, κάνοντας τα κεφάλια να γυρίσουν και να την κοιτάξουν.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Το κανόνι του Ολυμπιακού η Όλγα Ντάλλα με τα πρόστυχα τα μαύρα εσώρουχά της έδειξε τα όπλα της

Ζήτω τα ελληνικά γυμνά: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σου δείχνει το ΘΑΜΝΟ της