in

Κατερίνα Καινούργιου: Σικάτη με πράσινο κοστούμι

Η όμορφη παρουσιάστρια ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές

Την μόδα αγαπά η Κατερίνα Καινούργιου και στην ψυχαγωγική εκπομπή της «Super Kατερίνα», στον ALPHA, εμφανίζεται πάντα με μοντέρνα outfits, τα οποία κολακεύουν το εντυπωσιακό κορμί της.

Αν και ο καιρός είναι ακόμα χειμωνιάτικος, εδώ και δέκα μέρες έχουμε καλωσορίσει τον Μάρτιο και τα ανοιξιάτικα σύνολα έχουν ήδη φορεθεί από τις παρουσιάστριες της ελληνικής TV.

Και χθες, Τετάρτη 9/3, η 36χρονη καλλονή τράβηξε την προσοχή των ακολούθων της, όταν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από το πλατό της εκπομπής της, στις οποίες φορά ένα κομψό, ανοιξιάτικο σύνολο σε πράσινη απόχρωση.

Διαφήμιση

Το παντελόνι σε ίσια γραμμή αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και τη λεπτή μέση της, ενώ το ασορτί μακρύ blazer της χαρίζει φινέτσα και καθιστά το ντύσιμο πιο σύγχρονο.

Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα μπεζ πέδιλα με το λεπτό, ψηλό τακούνι, ενώ το λευκό top επιδεικνύει το ντεκολτέ της και «σπάει» όμορφα το έντονο πράσινο.

Τα ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία χαμηλή αλογοουρά με ένα ethic μαντήλι.

Επιπλέον λάμψη της χαρίζουν το διακριτικό κολιέ, τα χρυσά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Ενισχύστε κι εσείς την γκαρνταρόμπα σας με ένα μονόχρωμο κοστούμι και δεν θα το μετανιώσετε, καθώς είναι ιδανικό τόσο για μία πρωινή βόλτα ή τη δουλειά όσο και για μία βραδινή έξοδο. Αποφύγετε, όμως, το μαύρο. Η άνοιξη θέλει χρώμα! Στα εμπορικά καταστήματα θα βρείτε υπέροχα κοστούμια σε λευκή-μπεζ, ηλεκτρίκ, ροζ, φούξια, πράσινη απόχρωση. Φορέστε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και μαγνητίστε τα βλέμματα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Επική Throwback Φωτογραφία: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καβάλα στο άλογο με καυτό σορτσάκι

Φαίη Σκορδά: Απογείωσε το ανδρόγυνο look, με δύο powersuits