in

Απόστολος Γκλέτσος: Ίλιγγος. Αυτό είναι το απίστευτο κασέ του ανά επεισόδιο. Τα έμασα τα λεφτά γιατι ήμουν βλαχάκι.

Απόστολος γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατά το παρελθόν ήταν από τους πιο αγαπημένους και καλοπληρωμένους ηθοποιούς σε τηλεοπτικά σήριαλ με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του!

Πετύχε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και των σίριαλ όπου πραγματικά τα λεφτά έρεαν από παντού!

Για το πόσα λεφτά έπαιρνε Άννα επεισόδιο είχε μιλήσει το 2015 σε τηλεοπτική του συνέντευξη καλεσμένος της Σοφίας Τσίπα στην εκπομπή ο κόσμος ανάποδα.

Διαφήμιση

Τότε μάλιστα ήταν δήμαρχος Στυλίδας και είχε δημιουργήσει το δικό του φορέα με το όνομα τέλεια!

Σαν δήμαρχος ο μισθός του ήταν 1.400 ευρώ το μήνα ενώ στην ερώτηση για το πόσα έβγαζε από τα σήριαλ αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να παίρνει δέκα και δώδεκα χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο!

Όσο για το τι έγιναν τα λεφτά ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ακόμα πιο αφοπλιστικός

«Επειδή ήμασταν βλαχάκια, τα μάσαμε τα λεφτά μας, δεν τα φάγαμε… δεν πήραμε Porsche. Θα μας φτάσουν έως το τέλος της ζωής μας συντηρητικά και λίγα. Γίνανε επενδύσεις μικρές»

Εκείνη την εποχή κάποιοι έπαιρναν το αεροπλάνο και πήγαιναν στο Λονδίνο για να δούνε μία παράσταση ή απλά να πιουν καφέ, εγώ ούτε καν τόλμησαν να το σκεφτώ αυτό!

Μασούρια δηλαδή ο Δήμαρχος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Άσε τη μπριζόλα και ψήσε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι. Δε θέλει κόπο!

Ποιά ριάλιτι; Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που έγραψαν ιστορία στην πρώτη τους εκτέλεση. Απο το Ρουκ Ζουκ στον Αδύναμο κρίκο