in

Κατερίνα Καινούργιου: Πάνω σε κρεβάτι ξενοδοχείου αποθεώνει το total blue look

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έπεισε πως το μπλε χρώμα δείχνει ultra chic και θηλυκό.

Η αλήθεια είναι πως λόγω του κρύου της τελευταίας βδομάδας που πέρασε οι περισσότερες από εμάς επιλέξαμε ό,τι πιο χοντρό και ζεστό είχαμε στην γκαρνταρόμπα μας. Τα πουλόβερ, οι πλεκτές ζακέτες και τα ζιβάγκο είχαν την τιμητική τους στις εμφανίσεις μας, για να μας κρατήσουν ζεστές ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως έκανε μια αξιοζήλευτη στιλιστικά εμφάνιση, επιλέγοντας ένα total blue κοστούμι. Η παρουσιάστρια ξέρει πως να παίρνει το κάθε ρούχο και να του δίνει πραγματικά άλλο αέρα.

Συγκεκριμένα, η Καινούργιου εμφανίστηκε με ένα total blue look, που απαρτιζόταν από ένα σακάκι και παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το outfit ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως σε μπεζ σκελετό και δυο μάλιστα ζευγάρια γόβες! Το ένα ζευγάρι ήταν σε παστέλ κίτρινο χρώμα, ενώ το άλλο σε balayage άσπρο με χρυσό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια μας έδειξε ότι τα μονοχρωματικά σύνολα είναι άκρως κομψά και θηλυκά για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι το μπλε είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και chic χρώματα, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είτε ξανθές και μελαχρινές είτε κοκκινομάλλες. Αυτό που οφείλετε να προσέξετε είναι η απόχρωση στην οποία θα επενδύσετε. Ανάλογα τον τύπο του δέρματός σας, καλό θα ήταν να ποντάρετε σε ψυχρές/θερμές αποχρώσεις.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Με κίτρινη ζακέτα και χωρίς σουτιέν, επιδεικνύει το ντεκολτέ και τους κοιλιακούς της

Izabel Goulart: ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Το αγγελάκι της Victoria’s Secret ανυπομονεί να σου δείξει τα κάλλη της στη Μύκονο ξανά