in

Αλεξάντρα Νταντάριο: Το απίστευτο κόλπο της για να βγάζει σέλφι φωτογραφίες

Το μυστικό της για το πώς βγάζει φωτογραφίες selfie, αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram η Αλεξάντρα Νταντάριο!

Η Αλεξάνδρα Νταντάριο με καταγωγή από Ευρώπη και μάλιστα μία μίξη από Ιταλία, Ιρλανδία και Τσεχία είναι το ασχημόπαπο που έγινε μία όμορφη γυναίκα! Για να το πετύχει βέβαια χρειάστηκαν μεγάλες θυσίες

Διαφήμιση

Ο μπαμπάς της ήταν γενικός εισαγγελέας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης και η μητέρα της δικηγόρος. Μία βαθύπλουτη οικογένεια με γονείς που είχαν άλλα όνειρα για την κόρη τους! Η Αλεξάνδρα όμως είχε αποφασίσει για το μέλλον της όταν σε ηλικία 10-11 ετών είπε στους γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός!

Η μετοχή της Alexandra Daddario εκτοξεύτηκε όταν ξεκίνησε γυμναστική με τον personal trainer του Dwayne Johnsonκαι έπαιξε μαζί του στο Baywatch το 2017.

Τότε ήταν που η Αλεξάνδρα Νταντάριο είδε το σώμα της να αλλάζει και να νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι θυσίες που έκανε στη γυμναστική απέδωσαν.

Είδα το σώμα μου να αποκτά κοιλιακούς, γραμμωμενα ποδια και χέρια σχολίασε η ίδια, ενώ αστειευόμενη είχε δηλώσει ότι τώρα παίρνω εκδίκηση από τα αγόρια στο σχολείο που με απέρριπταν.

Νωρίτερα εξομολογήθηκε το κόλπο που χρησιμοποιεί για να βγάζει selfie, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με σμαραγδί σπαγγέτι φόρεμα από τον καναπέ και το σαλόνι του σπιτιού της!

Τι κάνει; Βάζει βιβλία και πιάτα, δημιουργεί μία στοίβα και πάνω εκεί βάζει το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια πατάει το το κουμπί για να βγει η φωτογραφία με το χρονόμετρο στα 10 δευτερόλεπτα και πηγαίνει και στήνεται!

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στην πολυαναμενόμενη δίκη του

Ελένη Χατζίδου: Λαχταριστά μπισκότα, με ταχίνι και σοκολάτα, ετοίμασε με την τρίχρονη κορούλα της – Δείτε τη συνταγή