in

Κρις Τζένερ: Δεν βλέπεται η μάνα της Κιμ Καρντάσιαν Φούσκωσε το χείλος κι έγινε σαν πιθήκι

Επειδή είμαστε πάρα πολύ καλοί άνθρωποι εδώ στο Koolnews ψοφάμε για ευκαιρίες να κράξουμε το σόι των Καρντάσιαν. Κι επειδή η ρίζα του κακού, αυτή που εξαπέλυσε τα δαιμόνια της και έφερε την λαίλαπα των Καρντάσιαν είναι η Κρις Τζένερ, για εκείνη έχουμε πάντα φυλαγμένα τα καλύτερα σχόλια. Ιδίως όταν μας δίνει τόσο καλές αφορμές.

Εκτός από τζόβενο, η 67άρα Κρις, που έχει σχέση με έναν 42χρονο που του αρέσουν τα gilf, περνάει πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες γιατί δεν μπορεί να κάνει το αγαπημένο της πράγμα: να ποζάρει στους παπαράτσι και να άγεται και να φέρεται με το γνωστό τουπέ που διακρίνει όλη την οικογένεια.

Και ο λόγος που δεν μπορεί να το κάνει αυτό είναι γιατί το πάνω χείλος της φούσκωσε, έγινε διπλάσιο από το κάτω και θυμίζει την Ελένη Βλαχάκη στο Κων/νου και Ελένης στο επεισόδιο που φούσκωσε τα πάντα της στον πλαστικό χειρούργο.

Διαφήμιση

Πίσω στο 2012 η Κρις είχε δεχτεί ένα τσίμπημα σφήκας στο χείλος και αυτό είχε τουμπανιάσει. Τότε δεν μπόρεσε να αποφύγει να την δείξουν οι κάμερες μέσω του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians. Αυτό το πρόβλημα με το χείλος επανήλθε και πάλι, όμως αυτή τη φορά η Κρις δεν είχε σκοπό να ρεζιλευτεί και ακύρωσε την τηλεοπτική της εμφάνιση στο Bachelor’s Paradise. «Νιώθω σαν να με δάγκωσαν στο πρόσωπο και το μισό από αυτό να εξερράγη» είπε στον παρουσιαστή η ίδια καθώς ακύρωνε και αφού είχε επιστρέψει από ταξίδι στο St. Barts στην Καραϊβική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μπόνο: Επιτέλους το μάθαμε – Αυτός είναι ο λόγος που φοράει συνεχώς γυαλιά ηλίου!

Κλαούντια Ρομάνι: Σκύβει ταΐζει αδέσποτη γάτα, δείχνει χαράδρα και εμείς θέλουμε να την ποτίσουμε