in

Σάλμα Χάγιεκ: Όταν πήγε να δει στους Ολυμπιακούς την ξαδέρφη που δεν ήξερε οτι είχε, την Ιβόν Τρεβίνιο

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου όπως στο Μεξικό. Υπάρχουν αθλητές οι οποίοι κάνουν επιτυχίες και δεν τους γνωρίζουμε, αν όμως πάρουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο τότε θυμόμαστε ότι πηγαίναμε μαζί τους φροντιστήριο, μεγαλώσαμε μαζί, ή είμαστε από το ίδιο χωριό και τρέχουμε για selfie φωτογραφίες.

Κάτι τέτοιο συνέβη πριν λίγα χρόνια με τη Σάλμα Χάγιεκ και η οποία πήγε στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο να δει μία ξαδέρφη που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Η Salma Hayek κοντά στα 50, η ξαδέλφη κάπου στα 27 τότε, λογικό να μην είχαν βρεθεί ποτέ

Διαφήμιση

Έτσι λοιπόν υήρξε μία περίοδος κατά την οποία η Μεξικανή ηθοποιός Salma Hayek δεν ήταν το διασημότερο τέκνο της οικογένειας Χάγιεκ στο Μεξικό.

Την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο υπήρξε μία που συγκέντρωσε τα βλέμματα, όχι μόνο των συγγενών, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Ο λόγος για την Yvonne Treviño Hayek, η οποία ήταν πρώτη αθλήτρια που εκπροσώπησε τη χώρα στο τριπλούν στους Ολυμπιακούς, εδώ και 50 χρόνια, η οποία είναι ξαδέρφη της Salma Hayek.

Η Yvonne Treviño Hayek δεν είχε γνωριστεί από κοντά ποτέ με τη Salma Hayek η οποία παραβρέθηκε όμως στο Ρίο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ξαδέρφης της στο τριπλούν, αλλά και για να της μιλήσει.

Βρέθηκε στο γήπεδο δεν σταμάτησε να στέλνει τα φιλιά της ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν οι αρμόδιοι της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας ήθελαν να την βάλουν στην ομάδα της ενόργανης γυμναστικής.

Όσο για την ξαδέλφη, δε τα κατάφερε ούτα να μπει στον τελικό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα «καρφιά» του Νίκου Οικονομόπουλου: Μίλησε για τη τραγωδία στα Τέμπη και όλο το μαγαζί τον χειροκροτούσε

Τζοάνα Κρούπα:

Της Μιλφαρας: Η Τζοάνα Κρούπα σου δείχνει τις φίλες της και βγάζουν selfie