in

Βίκυ Κουλιανού: Με ροκ και σέξι ντύσιμο, καληνύχτισε τους followers της – Τι λέει για το αίσθημα του φόβου;

Αυτοπεποίθηση και δυναμισμό αποπνέει το top model της δεκαετίας του ’90

Γυναικάρα, όμορφη, ακομπλεξάριστη, η Βίκυ Κουλιανού έχει κερδίσει τον θαυμασμό των ανδρών.

Και το βράδυ της Δευτέρας 14/3, καληνύχτισε τους περισσότερους από 68.200 followers της, δημοσιεύοντας μία υπέροχη φωτογραφία σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή.

Με ροκ outfit, στέκεται όρθια και σοβαρή σε ένα εγκαταλελειμμένο και «ταλαιπωρημένο» οικοδόμημα της Αθήνας. Το διχτυωτό καλσόν αναδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της, ενώ το γυαλιστερό, μίνι φόρεμα αγκαλιάζει τη μέση και τους γοφούς της. Το σύγχρονο ντύσιμό της αποθεώνουν οι αρβύλες και το δερμάτινο jacket, ενώ επιπλέον στιλ της χαρίζουν τα γυαλιά ηλίου. Όσοι άνδρες είδαν την εν λόγω φωτογραφία, το πιθανότερο είναι ότι είχαν όνειρα γλυκά.

Διαφήμιση

«Η μεγαλύτερη φυλακή μέσα στην οποία ζουν οι άνθρωποι είναι ο φόβος. Αθήνα, Ελλάδα 💙Καλό βράδυ🌟 #νεαφωτογραφιση» σημειώνει στη λεζάντα του post της η 55χρονη καλλονή και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της. Τολμήστε και μην επιτρέπετε στους φόβους σας να σας κυριεύουν, μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε στο έπακρο τη ζωή!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kατερίνα Λέχου: Τόλμησε το total denim look, που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Jennifer Lopez: Μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα με δαντελένια εσώρουχα του οίκου Dolce & Gabbana