in

Κατερίνα Καινούργιου: Η άγνωστη ώριμη σχέση της με 14 χρόνια μεγαλύτερο άνδρα. Πόσο κράτησε;

Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα που είναι χωρισμένη από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που ήταν μικρότερος της 3-4 χρόνια μάλλον έχει βλέψεις να κατέβει ακόμα περισσότερο στο ηλικιακό target.

Δεν το λέμε εμείς το έχει πει η ίδια κατά το παρελθόν. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην Άση Μπήλιου για την πολύχρονη σχέση της με μεγαλύτερο!

Επισημαίνοντας πως είναι χαρακτήρας που δίνει δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους, η Κατερίνα τα χει πει όλα στο Star Systems και την Άση Μπήλιου για τις φιλίες, τον έρωτα αλλά και τις σχέσεις.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως είχε σχέση με άντρα 14 χρόνια μεγαλύτερο από αυτή και μάλιστα κράτησε 3,5 ολόκληρα χρόνια!

Παράλληλα τότε δήλωνε πως, ακόμη και αν δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει σχέση με κάποιον μικρότερο της, δεν θα ξαναέκανε ποτέ με μεγαλύτερο.

Επειδή τώρα δεν της βγήκε ούτε ο μεγαλύτερος ούτε ο μικρότερος πιθανά πρέπει να εστιάσει στους γεννημένους το 85, τους 37χρονου δηλαδή και να παίξει μπάλα στα ίσια!

Ξέρω γω, κανένας παλιός συμμαθητής, κανένας από το φροντιστήριο! Δεν υπάρχει τίποτα ελεύθερο αυτό το γκρουπ;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σινέντ Ο’ Κόνορ για Κιμ Καρντάσιαν: «Τι κάνει αυτό το μ@@νί εκεί»; Η επική αντίδραση όταν την είδε στο εξώφυλλο του Rolling Stone. Φωτογραφία

Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία με μαγιό με τη δίδυμη αδερφή της διαλύει το Instagram