in

Αποστόλης Τότσικας: Αποδεικνύει ότι το pilates είναι και ανδρική υπόθεση

Δείτε τον ηθοποιό να γυμνάζεται και να το απολαμβάνει

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Αν κα έχει πατήσει τα 39, δείχνει μικρότερος και σφύζει από ζωή.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της επιτυχημένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, με την οποία παντρεύτηκαν το 2014. Την ευτυχία του ζευγαριού έχουν ολοκληρώσει τα δίδυμα παιδιά του, η Ειρήνη και ο Άγγελος, τα οποία είναι πλέον 6,5 ετών.

Διαφήμιση
Ο Aποστόλης Τότσικας, η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη, και τα δίδυμα παιδιά τους

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες», ενώ τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν περισσότερα από 211.700 άτομα, με τον ίδιο να αναρτά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική του ζωή όσο και την προσωπική, Αν κάνετε, λοιπόν, μία σύντομη «βόλτα» στο Instagram του, θα καταλάβετε αμέσως πως αγαπά το pilates και καταρρίπτει τον μεγάλο μύθο ότι η συγκεκριμένη μέθοδος γυμναστικής απευθύνεται μόνο στις γυναίκες.

O Aποστόλης Τότσικας ξέρει τον λόγο που ένας άνδρας αξίζει να ασχοληθεί με την μέθοδο pilates. Ποιος είναι αυτός; Αποτελεί έναν άριστο τρόπο ενδυνάμωσης και αποκατάστασης!

Αναλυτικότερα:

  1. Είναι λειτουργική γυμναστική (functional training), δηλαδή εξασφαλίζει δύναμη, ισορροπία και ευλυγισία για τις καθημερινές δραστηριότητες.
  2. Είναι ό,τι χρειάζονται οι άνδρες που έχουν καθιστική ζωή. Κάνοντας pilates, θα δυναμώσουν σημεία του σώματός τους που καταπονούνται σε καθημερινή βάση.
  3. Βοηθάει στην αποκατάσταση από τραυματισμούς, καθώς προσφέρει ενδυνάμωση με ασφαλή τρόπο.
  4. Δίνει έμφαση σε ολόκληρο το μυικό σύστημα.
  5. Βελτιώνει την αναπνοή.

Όλες οι ασκήσεις της μεθόδου pilates έχουν την αρσενική και θηλυκή τους πλευρά. Η καθεμία από αυτές ενεργοποιείται ανάλογα με τις προθέσεις, τους στόχους και τις δυνατότητες του αθλούμενου. Οι άνδρες, που ασχολούνται με την μέθοδο, λειτουργούν διαφορετικά από τις γυναίκες, δίνουν έναν πιο αγωνιστικό-έντονο χαρακτήρα, θέτοντας πιο δύσκολους στόχους.

Αν είσαι δρομέας, συνδύασε την μέθοδο pilates με το τρέξιμο ή, αν είσαι gym τύπος, με τα βάρη του γυμναστηρίου. Θα δεις μεγάλη διαφορά στο σώμα σου και τις δυνατότητές του. Πάρε μάθημα από τον Αποστόλη Τότσικα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Hailey Bieber: Μας εμπνέει με δύο λαμπερές και φρέσκες τάσεις στο μακιγιάζ

Dua Lipa: Δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της με το πιο αποκαλυπτικό σέξι φόρεμα