in

Μακιγιάζ: Πώς να φορέσετε τη ροζ σκιά ματιών, τη πιο εκπληκτική τάση ομορφιάς της σεζόν

Η ροζ σκιά ματιών περνάει μια σημαντική στιγμή στο προσκήνιο. Το είδαμε στο Valentino, όπου η Pat McGrath έστειλε μοντέλα στην πασαρέλα με “Pink PP” σκιά γύρω από τα μάτια. Το look αφορούσε την ελευθερία, την ατομικότητα και την περιέργεια, σχεδιασμένο να συμπληρώνει τη μονόχρωμη συλλογή του brand.

Το είδαμε και στη πασαρέλα της Louis Vuitton, όχι όμως στην ίδια την πασαρέλα, αλλά μάλλον στην πρώτη σειρά του show, χάρη στην ηθοποιό του Game of Thrones, Sophie Turner. Αυτό που δημιούργησε ο διάσημος make-up artist Naoko Scintu για την Turner ήταν απαλό και αστραφτερό – μια απόχρωση ηλιοβασιλέματος που αντιστάθμισε έξοχα τις κόκκινες φλόγες των μαλλιών της Turner. «Τα πάντα για τη ροζ γοητεία», λέει ο Scintu. «Είναι τόσο ευχάριστο χρώμα και προκαλεί χαρούμενα συναισθήματα. Εκφράζει εμπιστοσύνη».

Διαφήμιση

Εκτός από τις Εβδομάδες Μόδας, τα ροζ μάτια κυριαρχούσαν σε όλο το Instagram και πρόσφατα εμφανίστηκαν σε μερικά επεισόδια του Euphoria: δύο καυτά ροζ φτερά κοσμούσαν τα μάτια της Barbie Ferreira και μια απαλή λαμπερή σκιά, διακοσμημένη με κρυστάλλους τα μάτια της Sydney Sweeney.

Με απλά λόγια: υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε το ροζ στα μάτια σας, ενώ το χρώμα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την επιλογή της σωστής απόχρωσης για εσάς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το ελαφρύ βραδινό της και το «πείραγμα» του κολλητού της

Μαρία Σολωμού: Ανυπομονεί για το καλοκαίρι, το δηλώνει με μία throwback φωτογραφία της με μαγιό και ξεσηκώνει το Instagram