in ,

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτίζει τη μέρα μας με πορτοκαλί σύνολα

Αν σας έχει κουράσει το κρύο του Χειμώνα, και ανυπομονείτε για την Άνοιξη και την ζέστη, τότε πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας προς τις ηλιόλουστες αποχρώσεις του πορτοκαλιού.

Διάφορες αποχρώσεις του φωτεινού εσπεριδοειδούς υφάνθηκαν στις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2022. Στο Ganni και στο Proenza Schouler, είχαν τη μορφή φορεμάτων, ενώ στον Dior, οι εκρήξεις του ζουμερού πορτοκαλιού φορέθηκαν σε 60s φούστες και φαρδιά παντελόνια.

Το trend ακολούθησε και η Κατερίνα Καινούργιου, με ένα υπέροχο πορτοκαλί-φούξια πουκάμισο. Το συνδύασε με σακάκι και μίνι φούστα με σκισίματα, σε πορτοκαλί χρώμα. Από αξεσουάρ, επέλεξε κοσμήματα σε χρυσά και ασημί αποχρώσεις, μαζί με μυτερές γόβες με λουράκι.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη εμφάνιση, η Καινούργιου έκανε μια πιο τολμηρή εμφάνιση με πορτοκαλί. Φόρεσε ένα εμπριμέ πουκάμισο σαν φόρεμα, το οποίο έχει φτερά στα μανίκια. Το συνδύασε με μια φαρδιά ζώνη στη μέση, τονίζοντας τη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο, χρυσούς κρίκους και κολιέ.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: αυτή είναι μια πολύ φωτεινή τάση, που απλά σας περιμένει να την δοκιμάσετε. Η Καινούργιου σας προτείνει μερικές ιδέες για σύνολα, για κάθε λάτρη του πορτοκαλί, που θέλει να αγκαλιάσει την πιο ζουμερή απόχρωση όλων.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με chic ντύσιμο, βγαίνει από πολυτελές ξενοδοχείο του Βελιγραδίου

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με chic ντύσιμο και αναστατώνει το Instagram