Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Φεβ 23, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αποτυχία ότι πούλησα το σπίτι των γονιών μου και δεν έκανα οικογένεια»
Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αποτυχία ότι πούλησα το σπίτι των γονιών μου και δεν έκανα οικογένεια»

Kool Team
Last updated: 5 Μαρτίου, 2025 10:04 πμ
Kool Team
Published: 5 Μαρτίου, 2025
Share
SHARE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε ανοιχτά για τις προσωπικές της σκέψεις και τα συναισθήματα που τη βαραίνουν, αποκαλύπτοντας πως θεωρεί αποτυχία τόσο την πώληση του σπιτιού των γονιών της όσο και το γεγονός ότι δεν απέκτησε οικογένεια.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Time 2talk, αναφέρθηκε στην οικογενειακή της ανατροφή και στον τρόπο που μεγάλωσε, εξηγώντας πως το να ζητήσει βοήθεια από άλλους της δημιουργεί έντονο αίσθημα αποτυχίας. Όπως ανέφερε, επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τον πατέρα της, ο οποίος είχε ενσταλάξει την αρχή ότι η οικογένεια στηρίζεται μόνη της, χωρίς να αναζητά βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες.

«Το να ζητήσω βοήθεια, για μένα σημαίνει ότι απέτυχα», δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως δυσκολεύεται να ξεπεράσει αυτή την πεποίθηση. «Αυτό το είχε πάρα πολύ έντονα ο μπαμπάς μου. Μεταξύ μας, τα πάντα ο ένας για τον άλλο, αλλά από άλλους ποτέ. Μόνη μου. Αυτό το ‘μόνη μου’, που ακούγεται λες και είσαι 2χρονο, δεν μπορώ να το ξεπεράσω», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση να πουλήσει το σπίτι των γονιών της, κάτι που, όπως είπε, ενίσχυσε το αίσθημα της αποτυχίας.

«Αποτυχία είναι ότι πούλησα το σπίτι των γονιών μου, που ήταν όλα τόσο τακτοποιημένα για να τα πάρω εγώ και να κάνω το επόμενο βήμα», ανέφερε, τονίζοντας πως η έλλειψη οικογένειας την κάνει να νιώθει ότι «δεν έχει κάποιον να παραδώσει τη σκυτάλη της ζωής της».

Η εξομολόγησή της ήταν βαθιά συναισθηματική, καθώς περιέγραψε το πόσο δύσκολο είναι να νιώθει ότι χρειάζεται να εκποιήσει περιουσιακά στοιχεία, χωρίς να υπάρχει κάποιος να συνεχίσει την πορεία της οικογένειάς της.

«Αποτυχία είναι ότι δεν έχω να δώσω τη σκυτάλη σε κανέναν από εδώ και πέρα, γιατί δεν έκανα οικογένεια. Αποτυχία είναι ότι χρειάζομαι να εκποιήσω πράγματα», κατέληξε με ειλικρίνεια.




Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Κατερίνα Γκαγκάκη
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
9°C
Athens
few clouds
10° _ 8°
69%
6 km/h
Δε
14 °C
Τρ
15 °C
Τε
14 °C
Πε
14 °C
Πα
10 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Showbiz

Η Μαρία Κορινθίου φοράει baby doll και η τιράντα πέφτει διαμαρτυρόμενη για το στήθoς

1 Min Read
Showbiz

Η Τέιλορ Σουίφτ στη φανέλα της Μπαρτσελόνα για το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης

2 Min Read
Showbiz

Η Έλσα Χοσκ κυκλοφορεί ολόγuμvη: Τα καλύτερα συμβαίνουν στα παρασκήνια

2 Min Read
Showbiz

Dwayne The Rock Johnson: Στα 15 του ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ και με ΜΟΥΣΤΑΚΙ. Ρετρό Viral φωτογραφία

1 Min Read
Showbiz

Ναταλί Κάκκαβα: Δες πώς ήταν 20 χρόνια πριν. Φωτογραφία από τότε που την έβαζαν να…

2 Min Read
Showbiz

Λέα Σεϊντού: Το κορίτσι του Χρυσού Φοίνικα γυμvό. Η φωτογραφία που στοίχειωσε τα όνειρα μας

1 Min Read
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: Από μοντέλο στον «Πρωινό Καφέ» στα πρώτα κασέ και το video clip με τον Πασχάλη Τερζή

3 Min Read
koolgirlsnewsShowbiz

Πωλίνα Τριγωνίδου: Κορίτσι για ποδαρικό. Το κοντό φόρεμα αποκάλυψε τα πόδια της

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?