in

Νίκος Μαστοράκης: Πλέκει το εγκώμιο του Γιώργου Λιάγκα και εξηγεί γιατί τον βλέπει ο κόσμος

Ο Νίκος Μαστοράκης μέσα από το Facebook έχει δημιουργήσει μία σελίδα φίλων και σχολιάζει καθημερινά τα τεκταινόμενα. Βλέπει όλη μέρα τηλεόραση και αγαπημένος του σίγουρα είναι ο Γιώργος Λιάγκας, του πλέκει το εγκώμιο.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος αναφέρει για τον Γιώργο Λιάγκα

Διαφήμιση

Δεν ειναι τυχαιο οτι το “Πρωϊνο” του κατατροπωνει οχι μονο τεως συζυγους, αλλα και το υπολοιπο τηλεοπτικο συμπαν. Ποια τα κινητρα του μεσου θεατη να βλεπει Λιαγκα αντι για Σκορδα, αντι τεςπαν αλλο καναλι ρε παιδι μου (γραφω απομιμουμενος τη Λιαγκεια φρασεολογια για να ειμαι προσιτος στους θεατες της εκπομπης) δηλαδη τι εχει ο Λιαγκας που δεν το εχουν οι αλλοι;

Κατ’ αρχην θρασος, μετα θαρρος, επειτα δικαστικες ικανοτητες, αστυνομικο ενστικτο, ταλεντο πωλητη μεταχειρισμενων η νεων αυτοκινητων και δεξιοτεχνια ενος μαεστρου που ομως ειναι αριστος στο στιψιμο των εσπεριδοειδων, ενω του λειπει παντελως το συμβιβασμενο και ξεσκονιστικο ματσαμουτσα των πρωϊναδικων.

Ο Λιαγκας ειναι ανελεητος, αθεοφοβος, ατρομητος, παγερα ψυχραιμος, μονος εναντιον ολων και σιγουρα ο μονος που “την βγαινει” στον Κουγια.

Το “Πρωϊνο” ειναι το πρωτο καθαρα hardcore μαγκαζινο αν και τελειως αταιριαστο με το νεαρόν της ωρας και του ακροατηριου. Αν ηταν late night θα εκανε τα διπλασια νουμερα.

Τα παραπανω ελπιζω να μην τα διαβασει ο Ευαγγελατος και παθει κριση καταθλιψης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ιωάννα Μαλέσκου: Θυμάται που γυμναζότανε… Εμείς έχουμε και ντοκουμέντα με το αποτέλεσμα

Ιωάννα Μπέλλα: Το τούρλωσε μπροστά σε ουρανοξύστη – Πουλάει και κλείνει σπίτια στο Ντουμπάι