in

Camila Cabello: Ο κορωνοιός και το video με το φόρεμα χωρίς σουτιέν διαλύουν το Instagram

Η Καμίλα Καμπέγιο όπως σχεδόν και ο μεγαλύτερος αριθμός του πληθυσμού της γης νόσησε από κορονοϊό. Έναν ιό που ξεκίνησε από την Κίνα και έφερε αναστάτωση για δύο χρόνια στις ζωές όλων μας!

Χάθηκαν ζωές, κλειστήκαμε τα σπίτια μας, χάθηκαν επιχειρήσεις και γονάτισαν οικονομίες!

Διαφήμιση

Οι τραγουδιστές αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις συναυλίες και η διασκέδαση γιο δύο χειμώνες ήταν είτε απούσα είτε με περιορισμούς!

Η πανδημία πέτυχε την Camila Cabello πάνω στο απόγειο της δημοφιλίας της και ενώ έκανε περιοδείες σε όλο τον κόσμο, τις οποίες φυσικά και ακύρωσε!

Τώρα που όλα έχουν πάει καλύτερα και ο κόσμος επιστρέφει εμβολιασμένος αλλά και με έναν ιό εξασθενημένο, ο κορονοϊός επισκέφθηκε την Καμίλα Καμπέγιο!

Νόσησε, έμεινε καραντίνα, πήρε προληπτικά κάποια φάρμακα, ενημέρωσε μέσω instagram τους ακόλουθους για την περιπέτεια της υγείας της και τώρα που όλα τελείωσαν, το γιόρτασε με ένα βίντεο στο instagram δείχνοντας στους ακόλουθους ότι είναι καλά!

Για το βίντεο αυτό επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο φοριέται χωρίς σουτιέν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Καύσωνας: Το κόλπο με τον ανεμιστήρα για να κοιμάσαι σα πουλάκι

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που είδε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και την έκανε unfollow