in

Kanye West: Μόλις κυκλοφόρησε η συλλογή Yeezy Gap x Balenciaga

Και υπάρχει ήδη λίστα αναμονής!

Είδαμε το στρογγυλό jacket χωρίς φερμουάρ και το διάσημο hoodie, αλλά η τελευταία εμφάνιση του Kanye West για τη σειρά Yeezy Gap, ανεβάζει τη συλλογή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ο 44χρονος ράπερ συνεργάστηκε με τον δημιουργικό διευθυντή της Balenciaga και μακροχρόνια φίλη του Demna, για να κυκλοφορήσει μια συλλογή οκτώ κομματιών «Yeezy Gap Engineered by Balenciaga», η οποία κυκλοφόρησε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.

Διαφήμιση

Για να διαφημίσουν τη νέα συλλογή, ο West και η Balenciaga γέμισαν τους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram, για να ενισχύσουν την αναμονή. Και οι δύο μοιράστηκαν εικόνες από το μπροστινό και το πίσω μέρος ολόκληρης της σειράς, που περιλαμβάνει φούτερ, μπλουζάκια, μακρυμάνικα, φούτερ και τζιν.

Η σύνθεση της συλλογής φαίνεται να εμπνέεται από το προσωπικό στυλ του τραγουδιστή, με φαρδιές σιλουέτες και υπερμεγέθεις μπότες. Η συλλογή διατίθεται σε μια γκάμα αποχρώσεων: ανοιχτό γκρι, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε και καφέ.

Παράλληλα, οι τιμές ποικίλλουν, με το πιο ακριβό αντικείμενο να κοστίζει 440 $. Στο άλλο άκρο του φάσματος τιμών είναι το Logo Sleeve 3/4 Tee, το οποίο κοστίζει 120 $. Όλα είναι διαθέσιμα για αγορές στο farfetch.com και στο yeezygap.com.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, κάθε κομμάτι σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου το «κοινό όραμα του χρηστικού σχεδιασμού» των δύο συνεργατών. Το ζευγάρι ήθελε επίσης «να αποτίσει φόρο τιμής στις διαχρονικές αμερικανικές εικόνες του Gap, με νέα μορφή, απόχρωση και σιλουέτα».

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για αυτή την συλλογή να κάνει το Διαδίκτυο να τρελαθεί, με τους θαυμαστές να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο Twitter. «Μισώ που το λέω αυτό, αλλά πραγματικά λατρεύω τη νέα συνεργασία Balenciaga και GAP που έκανε ο Kanye», έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ ένα άλλο άτομο είπε: «Δεν θα πω ψέματα η συνεργασία του Kanye με τους Balenciaga & GAP είναι νούμερο 🥇.»

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Jenna Jameson: Η πρώην πορνοστάρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει

Kim Kardashian: Η ρουτίνα γυμναστικής για μεγάλους γλουτούς