in

Χάιντι Κλουμ: Μας τελείωσε με… ΟΛΟΓYMNH φωτογραφία. You can leave your hat on και το άφησε!

Μην ξεχνάτε να φοράτε το αντηλιακό σας δηλώνει η Heidi Klum και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία χωρίς ρούχα χωρίς μαγιό, φορώντας μόνο ένα καπέλο, ενώ είναι πασαλειμμένη με πολύ αντηλιακό!

Η Χάιντι Κλουμ κατάφερεμε αυτή τη φωτογραφία να περάσει το μήνυμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι το καλοκαίρι, αφού η προστασία που παρέχουν τα αντηλιακά είναι εξαιρετικά ευεργετική για το δέρμα και προστατεύει τόσο από εγκαύματα όσο και από ανάπτυξη καρκίνων και μελανώματος!

Αντηλιακό θα πρέπει να φοράς όταν βγαίνεις στην παραλία κάθε ώρα και στιγμή, αλλά κυρίως από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, την ώρα δηλαδή που ο ήλιος είναι πιο καuτός και οι ακτίνες περισσότερο κάθετες, διανύοντας στην ατμόσφαιρα μικρότερη απόσταση μέχρι να φτάσουν σε εμας.

Διαφήμιση

Η Χάιντι Κλουμ συνεχίζει τις διακοπές και περνάει όμορφες στιγμές με το σύντροφό της ενόψει της επόμενης χρονιάς, όπου θα έχει αρκετές υποχρεώσεις τόσο στο Next Top Model Γερμανίας όσο και στο America’s got talent στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η ολόγuμvη φωτογραφία φυσικά έγινε viral

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η Ελισάβετ Σπανού, το ΣEΞ, τα Πτυχία και ο Σάκης ο Υδραυλικός! Τι προτιμά σε μία σχέση;

Η Τζούλια Νόβα της λάσπης: Με KAYTO μαγιό, πασαλειβεται, σε κοιτά πονηρά, σου βγάζει τη γλώσσα και…