in

Kanye West: «Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί»

Συνεχίζεται η μάχη του Αμερικανού ράπερ με την Kim Kardashian στα social media

Εν μέσω της κόντρας του με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, o Kanye West υποστηρίζει ότι η καθημερινή ρουτίνα των παιδιών του «αλλάζει την τελευταία στιγμή». 

«Δεν επιτρεπόταν χθες στα παιδιά μου να πάνε στο Sunday Service -μία εκδήλωση που συνδυάζει την αγάπη του Kanye για τη μουσική, τη μόδα και τον χριστιανισμό, έκανε το ντεμπούτο της στις 6 Ιανουαρίου 2019 και πραγματοποιείται κάθε Κυριακή-  και πολλές φορές έχει αλλάξει το πρόγραμμά τους την τελευταία στιγμή, κάτι που με αποξένωσε ως γονέα. Kάτι που είναι παράνομο, δόξα τω Θεώ» έγραψε ο 44χρονος ράπερ στο Instagram, το βράδυ της Δευτέρας 14/3.

Διαφήμιση

Παρά την παράκληση της Kim Kardashian -με την οποία έχει τέσσερα παιδιά, την οκτάχρονη North, τον εξάχρονο Saint, την τετράχρονη Chicago και τον δίχρονο Psalm– να σταματήσει να αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οτιδήποτε για τα οικογενειακά τους θέματα, εκείνος συνεχίζει να «τα βγάζει όλα στη φόρα», να την κατακρίνει και να κατηγορεί δημόσια και να παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον «καλό πατέρα», που δεν τον αφήνουν να δει τα παιδιά του.

«Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί» πρόσθεσε ο West. «Το όνομά μου διασύρθηκε».

Kim Kardashian – Kanye West

Εν συνεχεία, έκανε λόγο για τον νυν σύντροφο της 41χρονης δισεκατομμυριούχου, τον σταρ της κωμικής εκπομπής «Saturday Night Live», Pete Davidson. Τόνισε ότι η Kim Kardashian «προσπαθεί να τον βγάλει στην άκρη», επιδεικνύοντας το ειδύλλιό της με τον 28χρονο Davidson.

«Αλλά δεν τους αφήνω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής μόδας και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να με κρίνετε με βάση μίας ανάρτησής μου στο Ιnstagram ή επειδή  χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μου στην πλατφόρμα, στην προσπάθειά μου να παραμείνω συνεπής στη ζωή των παιδιών μου».

Kim Kardashian – Pete Davidson

Την ίδια μέρα (Δευτέρα 14/3) και πριν το ξέσπασμά του, η Kim Kardashian τον παρακάλεσε, μέσω ενός post στο Ιnstagram, να σταματήσει να διαδίδει φήμες ότι δεν του επιτρέπει να δει τα παιδιά τους. «Σταμάτα αυτή την αφήγηση, ήσουν εδώ σήμερα το πρωί, πήρες τα παιδιά και τα πήγες στο σχολείο» τόνισε.

Ο West, ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα την απογοήτευσή του για την Kardashian που επέτρεψε στην κόρη τους North να δημοσιεύει περιεχόμενο στο TikTok, έγραψε επίσης το βράδυ της Δευτέρας 14/3 στο Instagram: «Πολλές μαμάδες σε όλο τον κόσμο είναι έτσι, αλλά κανείς δεν θα παίξει με εμένα ή τα παιδιά μου».

Στις αρχές Μαρτίου του 2022 και μετά από επτά χρόνια γάμου με τον Kanye West, η Kim Kardashian κηρύχθηκε νόμιμα ανύπαντρη από τον δικαστή, που επέβλεπε την υπόθεση του διαζυγίου τους. H Αμερικανίδα σταρ είχε υποβάλει την αίτηση διαζυγίου από τον Φεβρουάριο του 2021.

Καθώς η σχέση της Kardashian με τον Davidson εξελίσσεται σταθερά από το Φθινόπωρο του 2022, ο West έχει βγει με πολλές γυναίκες, μεταξύ των οποίων το μοντέλο Vinetria, η ηθοποιός Julia Fox και πιο πρόσφατα η ψυχολόγος και μοντέλο Chaney Jones, η οποία μοιάζει εξωτερικά απίστευτα πολύ με την Κim.

Κanye West – Chaney Jones

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Καράβας: Φοβερή αλλαγή στα μαλλιά του ο coach του GNTM

Μαρία Μπεκατώρου: Τόλμησε μια εμφάνιση βγαλμένη από τα 70’s