in

Ελένη Φουρέιρα: Με κίτρινη ζακέτα και χωρίς σουτιέν, επιδεικνύει το ντεκολτέ και τους κοιλιακούς της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η δημοφιλής τραγουδίστρια

Για τις ενδυματολογικές επιλογές και τις τολμηρές εμφανίσεις της φημίζεται η Ελένη Φουρέιρα και την Δευτέρα 21/3 το απέδειξε, για ακόμη μία φορά, όταν ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες εμφανίζεται με ένα casual chic και σέξι ντύσιμο.

Επιδεικνύει το ντεκολτέ και τους κοιλιακούς της, φορώντας μία κίτρινη, λεπτή ζακέτα, την οποία έχει κουμπώσει. Η ζακέτα έχει, ωστόσο, μόνο ένα κουμπί στο ύψος του στήθους, κρύβοντας έτσι τα άκρως απαραίτητα, μιας που η τραγουδίστρια δεν φορά ούτε σουτιέν.

Διαφήμιση

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και νιώθοντας απελευθερωμένη -αφού έχει απαλλαχτεί από το σουτιέν-, η Ελένη Φουρέιρα στέκεται μπροστά από ένα λευκό τοίχο και κολάζει με τις αναλογίες της.

Χαμογελά και είναι άκρως ελκυστική. Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο, με το έντονο eyeliner να τονίζει τα μάτια της. Η επιδερμίδα της δείχνει καθαρή και ενυδατωμένη, ενώ τα καστανά, πλούσια μαλλιά της πέφτουν ίσια στην πλάτη και τη μέση της.

Το ανοιχτόχρωμο, φαρδύ τζιν με τα μαύρα, λεπτεπίλεπτα σχέδια και τα στρας προσδίδει έναν cool αέρα στο outfit και εξισορροπεί το sexiness.

H 35χρονη τραγουδίστρια έχει επιλέξει μία μικροσκοπική και γυαλιστερή τσάντα χειρός, πάνω στην οποία σημειώνεται «Ciao Bella».

Τη θηλυκή της πλευρά αποθεώνουν, πέρα από την ανοιξιάτικη ζακέτα, τα μπεζ, μοντέρνα πέδιλα με το χοντρό τακούνι και τη φιάπα.

Αν έχετε μικρό στήθος, μην διστάστε τους καλοκαιρινούς μήνες να πετάξετε το σφιχτό σουτιέν από πάνω σας. Νιώστε ελεύθερες και άνετες, αδιαφορώντας για το πώς θα σας σχολιάσουν οι γύρω σας. Άλλωστε, ό,τι κακόβουλο κι αν ακούσετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι άνδρες τρελαίνονται, όταν συναντούν στο δρόμο τους γυναίκες χαμογελαστές, απλές και χωρίς σουτιέν.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Το καλοκαιράκι έρχεται και η Ράνια Σαραγγανίδα προβάρει τα μπικίνι της. Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Κατερίνα Καινούργιου: Πάνω σε κρεβάτι ξενοδοχείου αποθεώνει το total blue look