in

Εβελίνα Σκίτσκο: Έτοιμη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το μοντέλο του GNTM

Δύο επιλογές μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων.

Η Εβελίνα Σκίτσκο έγινε γνωστή σε όλους μας μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό της και τον γλυκό, ήσυχο χαρακτήρα της. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων του Star, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση, μετά από την Ειρήνη Καζαριάν.

Έπειτα από το next top model, προχώρησε σε σημαντικές συνεργασίες, με τους followers της να αυξάνονται κατακόρυφα και σήμερα να φτάνουν τις 113 χιλιάδες.

Τώρα, το διάσημο μοντέλο μας δίνει δύο επιλογές μακιγιάζ, για να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η πρώτη επιλογή είναι πιο glam και ρομαντική, η οποία κεντρίζει την προσοχή και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Διαφήμιση

Αντί για το κλασικό κόκκινο κραγιόν, η Σκίτσκο επέλεξε μία λαμπερή nude-peach απόχρωση για τα χείλη. Για τα μάτια, προτίμησε σκιές σε γήινες και μωβ αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα cut crease αποτέλεσμα, η οποία είναι απόλυτη τάση για τη φετινή σεζόν.

Το δεύτερο look έμπνευσης που μας δίνει το μοντέλο απευθύνεται σε όσες θέλουν να κάνουν κάτι πιο απλό, αλλά να έχουν και το κάτι διαφορετικό και τολμηρό στην εμφάνισή τους.

Επιλέγοντας πάλι nude απόχρωση στα χείλη και στα μάγουλα, η Εβελίνα βάζει χρώμα στο μακιγιάζ της, με μωβ cat eyeliner. Λάμψη τοποθετεί με λίγο eyeliner στο κέντρο της μύτης.

Τέλος, αν δεν γνωρίζετε τι να φορέσετε για να συνδυάσετε αυτό το μακιγιάζ, διαλέξαμε δύο φορέματα που ταιριάζουν τέλεια ως σύνολο. Το κάθε look αντιστοιχεί στο κάθε μακιγιάζ αντίστοιχα.

Το πρώτο είναι ένα bardot πουά ροζ φόρεμα, με ruffles και δερμάτινα μαύρα μποτάκια, ενώ το δεύτερο είναι μίνι φούξια στενό φόρεμα με σχέδια και ένα μανίκι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάνος Βακούσης: «Ο βιασμός υπάρχει στη φύση του ανθρώπου»

Ελένη Καρακάση: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρύβει ένα τέρας μέσα του»