in

Julia Fox: Σέξι εμφάνιση με δερμάτινο κορσέ

Είναι αλήθεια αυτό που λένε, όλα κάποια στιγμή επιστρέφουν στη μόδα, είτε είναι χτενίσματα και, τάσεις της δεκαετίας του 2000 είτε moon boots. Οι νεότερες γενιές ανακαλύπτουν ξανά τα στυλ του παρελθόντος και είτε μας αρέσει είτε όχι, η μόδα κάνει πάντα τον κύκλο της. Αυτό μας οδηγεί στο πιο πρόσφατο ρούχο που βλέπουμε παντού, τους κορσέδες, και συγκεκριμένα την αγαπημένη από τους διάσημους μάρκα κορσέ, Maiou.

Η Julia Fox προτίμησε να εντυπωσιάσει με ένα πράσινο δερμάτινο κορσέ και ασορτί μίνι φούστα. Το συνδύασε με μια μαύρη δερμάτινη καπαρντίνα και ψηλοτάκουνες μπότες.

Διαφήμιση

Η Miaou είναι μια μάρκα γυναικείων ενδυμάτων, που ιδρύθηκε από τη σχεδιάστρια Alexa Elkaim, η οποία γρήγορα έγινε γρήγορα viral. Έχει αγαπηθεί θέση από τις διασημότητες, χάρη στη «ρετρό-ρομαντική ατμόσφαιρα» της.

Χάρη στη Miaou, μπορείτε να βρείτε κάθε στυλ κορσέ. Από δραματικό δέρμα (όπως της Fox) έως ρομαντικό μονόχρωμο, ακόμα και φλοράλ, το οποίο είναι τέλειο για την άνοιξη, διαθέτει τα πάντα.

Το καλύτερο πράγμα που παρέχουν οι κορσέδες είναι η ευελιξία τους, μπορείτε είτε να κάνετε full glam, συνδυάζοντάς τους με μίνι ή midi φούστες, είτε να τους φορέσετε με τζιν ή δερμάτινο παντελόνι.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Alessandra Ambrosio: Σε παραλία της Καραϊβικής με αθλητικό look

Billie Eilish: Είναι τελείως τρελαμένη με τον Daniel Graig