in

Χριστίνα Κολέτσα: Διψάει για Αγάπη. Η Viral ανάρτηση για αυτά που δεν έχει ζήσει και αναζητά

Η Χριστίνα Κολέτσα που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι εξομολογήθηκε ότι δεν έχει ζήσει την άδολη και την απόλυτη αγάπη στη ζωή της με ένα post και από τα μηνύματα που έλαβε διαπίστωσε ότι αυτό το μικρό κομματάκι της ψυχής της άγγιξε παρά πολλούς, κάτι το οποίο της συγκίνησε ιδιαίτερα

Διαφήμιση

Η Χριστίνα Κολέτσα έγραψε στην εξομολόγηση της:

Ένα πράγμα δεν έζησα ποτέ. Αυτό που ποθούσα πιο πολύ… Την αγάπη

Τη σπάνια … Όχι αυτή που παντρεύεστε και τακτοποιείτε τα περιουσιακά και την ανασφάλεια σας. Λαχταρούσα για μία αγάπη που θα μεταμόρφωνε δύο ξένους ανθρώπους σε ισχυρούς συμμάχους και οικογένεια.

Όχι αυτή την οικογένεια που το κάθε μέλος ξεσπάει ανταγωνίζεται και βολεύεται και τη βάζει πάνω από όλα!!! Άλλη οικογένεια, σπιτικό φαγητό, γέλια και όπου χωράνε σιωπές. Σιωπές σεβασμού και ενσυναίσθησης σιωπή αγάπης και όχι εγωισμού. Δίψασα για την αληθινή αγάπη αυτή που βιώνουν ελάχιστοι γιατί μπορούν.

Αυτοί που δεν ερωτεύονται διαδικτυακά προφίλ αλλά ανθρώπους με σάρκα και βλέμμα αφή και όσφρηση.
Αυτοί οι ώριμοι που ξέρουν ότι τα απλά είναι τα σημαντικά

Να ευχηθούμε στην Αγαπημένη τραγουδίστρια να βρει και να βιώσει την απόλυτη αγάπη γιατί δεν είναι ουτοπία Είναι όμως και θέμα τύχης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πωλίνα Τριγωνίδου: Πρωινή συμβουλή από Μύκονο με ένα χαμόγελο. Αν την ακολουθήσεις μόνο κερδισμένος βγαίνεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία στο Instagram από την πρώτη μέρα στη δουλειά. Της ξέφυγε;