in

Rihanna: Έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το πιο σέξι δερμάτινο σύνολο

Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, ASAP Rocky. To βράδυ του Σαββάτου, η Rihanna έδειξε περήφανα την κοιλίτσα της, καθώς έφευγε από ένα εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Η σταρ, η οποία είναι 34 ετών, βγήκε έξω με ένα λαμπερό ασημί σουτιέν και μια μικρή μαύρη δερμάτινη φούστα, σε συνδυασμό με ένα μακρύ μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Άφησε το σακάκι ξεκουμπωμένο, για να αποκαλύψει τη γυμνή κοιλιά της και πρόσθεσε στο σύνολο μαύρες δερμάτινες μπότες.

Διαφήμιση

Η hitmaker και επιχειρηματίας ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασημένια κοσμήματα και ένα ζευγάρι wraparound γυαλιά ηλίου. Φορούσε τα μακριά μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά και ένα υπέροχο ματ χρώμα χειλιών.

Η Ριάνα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο. Αυτή και ο ράπερ, 33 ετών, έχουν σχέση τουλάχιστον από τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν ο Rocky το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό GQ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ράπερ του Sundress αναφέρθηκε στη Ριάνα ως «τον έρωτα της ζωής του» και σημείωσε ότι αναφέρεται σε αυτήν ως «κυρία μου». Πρόσθεσε μάλιστα: «Ανέρχεται πιθανώς σε ένα εκατομμύριο από άλλες κοπέλες…. Νομίζω ότι όταν ξέρεις, ξέρεις. Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου.»

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ρίτα Όρα βάζει χέρι στα «χαμηλά διαμερίσματα» και μένει τόπλες. Η Ιστορική φωτογραφία

Kourtney Kardashian: Η ζωή αρχίζει στα 40 για την star, μαζί με τον Travis Barker