in

Ελένη Φουρέιρα: Αναδείχθηκε Νο1 καλλιτέχνιδα στο Spotify και το γιορτάζει με ένα post στο Ιnstagram

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε η όμορφη τραγουδίστρια

Η Ελένη Φουρέιρα αναδείχθηκε ως η δημοφιλέστερη Ελληνίδα τραγουδίστρια στο Spotify και το γιορτάζει με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα, ευχαριστεί τους θαυμαστές της για την αγάπη που της δείχνουν.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 8/2 η 34χρονη τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία ανάρτηση, η οποία αποτελείται από έξι φωτογραφίες της και ένα βίντεο. Tα στιγμιότυπα προέρχονται από στιγμές τόσο της επαγγελματικής της ζωής όσο και της προσωπικής.

Διαφήμιση

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 1.200.000 followers της μία φωτογραφία της όπου φορά μάσκα περιποίησης προσώπου.

Πανέμορφη είναι και εδώ, που ο φακός έχει εστιάσει στο πρόσωπό της κι εκείνη χαμογελά.

Φορώντας άσπρο outfit με πούπουλα, ιδιαίτερα σκουλαρίκια και έχοντας εντυπωσιακό χτένισμα, ποζάρει με νάζι πριν βγει στη σκηνή και πιάσει το μικρόφωνο.

Προφανώς το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε το καλοκαίρι, σε κάποια παραλία.

Φορώντας διαφανές κορμάκι, η Ελένη Φουρέιρα τραγουδά on stage και ξεσηκώνει τους θεατές.

«Φιλάκια» λέει με τσαχπινιά στο παρακάτω βίντεο, κρατώντας το μικρόφωνο.

«Νούμερο 1 Έλληνας καλλιτέχνης στο Spotify! Είμαι πολύ ευγνώμων! Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Σας έχω μία έκπληξη. Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Μάιο» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Eλένη Φουρέιρα σε αγαπάμε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ashley Roberts: Mε τολμηρό φόρεμα και χωρίς σουτιέν, έλαμπε στην φετινή τελετή Brit Awards. Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με ανοιξιάτικη και κομψή διάθεση