in

Jojo Babie: Η Κιμ Καρντάσιαν της ανατολής – Στήθος και οπίσθια στον υπερθετικό βαθμό


Στην κατηγοριοποίηση του στήθους θα έμπαινε στην πρώτη κατηγορία. Το ίδιο και στα οπίσθια. Η Jojo Babie είναι ένα κορίτσι που ξεχειλίζει.

Αν τύχει να βρεθείς σε μια αντρική παρέα ή αν είσαι άντρας, θα δεις ότι πολλές φορές οι φίλοι κάθονται και στήνουν τα δικά τους άτυπα καλλιστεία. Κάθονται σε μια καφετέρια, σε ένα τραπέζι που βλέπει τον κόσμο που περνάει και αφού έχουν πει όλα τους τα νέα, τότε βαθμολογούν όποια κοπέλα περνάει.

Καφρίλα το ξέρουμε, αλλά αυτοί είναι οι άντρες. Take it or leave it. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να ειπωθεί για την Jojo Babie.

Διαφήμιση

Στην περίπτωση της υπάρχει μόνο το Take It. Η βαθμολογία που θα έπαιρνε από την παρέα είναι ένα ατόφιο 10αρι από όλους. Κι αυτό γιατί δεν μπορούν να της βάλουν παραπάνω. Τα κριτήρια θα ήταν σαφή: πρόσωπο, στήθος, οπίσθια, κορμί στο σύνολο.

Η Jojo Babie θα έμπαινε στην πρώτη κατηγορία σε κάθε ένα από αυτά τα κριτήρια.

Το πρόσωπο της έχει κάτι το εξωτικά γοητευτικό, το στήθος της ξεχειλώνει κάθε ρούχο, τα οπίσθια της δίνουν άλλη έννοια στις καμπύλες και όλο μαζί είναι ένας υπερθετικός βαθμός. Τρομερότατο, απιστευτότατο, καταπληκτικότατο, πληθωρικότατο.

Τίποτα λιγότερο για την Jojo.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Βάψε το νύχι για καλό σκοπό: Γιατί οι άνδρες celebrities ξεκίνησαν να βάφουν τα νύχια τους;

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Κατεβάζει τη φούστα και βγάζει selfie φωτογραφία στον καθρέφτη